Καταγγελία 17χρονης για ασέλγεια σε βάρος της σε κέντρο υγείας όπου πήγε για ακτινογραφίες

Καταγγελία 17χρονης για ασέλγεια σε βάρος της σε κέντρο υγείας όπου πήγε για ακτινογραφίες
Eurokinissi

Σε καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση σε βάρος της από εργαζόμενο κέντρου υγείας σε περιοχή του Ηρακλείου προέβη 17χρονη στην Κρήτη.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του cretalive.gr, που επικαλείται την εφημερίδα «Πατρίς», ο εργαζόμενος– ο οποίος φέρεται μάλιστα να ήταν φίλος της οικογένειας- συνελήφθη. Το περιστατικό, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, έλαβε χώρα όταν μητέρα και κόρη πήγαν στο κέντρο υγείας, προκειμένου η δεύτερη να κάνει ακτινογραφίες γιατί χρειάζονται ώστε να μπορέσει να συμμετάσχει στις εξετάσεις για την εισαγωγή σε στρατιωτικές και αστυνομικές σχολές. Ωστόσο, μετά την ολοκλήρωσή τους, η ανήλικη φέρεται να πήγε κλαίγοντας στη μητέρα της και να της είπε ότι ο οικογενειακός τους φίλος, τη χάιδεψε στο στήθος, ενώ φέρεται να είπε ότι της έκανε και διάφορες ερωτήσεις του τύπου: «Έχεις αγόρι;».

Η μητέρα του κοριτσιού προχώρησε σε σχετική καταγγελία στην αστυομία και ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη. Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες της ανήλικης και υποστηρίζει ότι δεν έκανε τίποτα περισσότερο από τη δουλειά του.

Πήγαινε στην αρχική σελίδα