Θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης η Μαρία Απατζίδη: Ανδρας της έστειλε άσεμνη φωτογραφία

Τι καταγγέλλει η βουλευτής.
|
.
.
Eurokinissi

Μέσω μίας ανάρτησης στο Facebook η βουλευτής του ΜέΡΑ25, Μαρία Απατζίδη, κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα ηλεκτρονικής σεξουαλικής παρενόχλησης καθώς, όπως αποκάλυψε, ακόλουθός της, τής έστειλε φωτογραφία όπου είναι εμφανή τα γεννητικά του όργανα.

Μάλιστα, ο εν λόγω… άνδρας είχε προσπαθήσει να διεκδικήσει την Μαρία Απατζίδη τον περασμένο Ιούλιο, στέλνοντάς της το… ποιητικό «γεια σου μωράκι».

Όπως φαίνεται το εν λόγω μήνυμα δεν ήταν αρκετό για να την κάνει να τον ερωτευτεί κι έτσι αποφάσισε να βάλει… τα βαριά μέσα. Και τι κατάφερε; Να γίνει ρεζίλι σε ολόκληρο το ίντερνετ.

Σο μήνυμά της η βουλευτής του ΜέΡΑ25 επισημαίνει πως:

«Σε έναν κόσμο που η πατριαρχία κυβερνά, ο κάθε προβληματικός στέλνει φωτό το γενετικό του μόριο, νομίζοντας ότι έχει το δικαίωμα να μην σέβεται τίποτα και κανέναν….Οι γυναίκες αντιμετωπίζονται συνεχώς από πολλούς σαν κομμάτια κρέατος. Πολλές κοπέλες καθημερινά βιώνουν ανάλογες μορφές σεξουαλικής παρενόχλησης και δυστυχώς δεν μιλούν. Κάνω, λοιπόν, την αρχή με μια προσωπική παρενόχληση που δέχτηκα, για να βάλουμε όλοι μαζί ένα τέλος σ’ αυτή την συμπεριφορά κάποιων τοξικών αρρενωπων αρσενικών».

Δείτε την ανάρτηση

Πήγαινε στην αρχική σελίδα