ΠΟΛΙΤΙΚΗ
12/01/2019 09:33 EET

Καταγγελία ΣΥΡΙΖΑ για «επιχείρηση εκφοβισμού» βουλευτών από στέλεχος της ΝΔ για τη συμφωνία των Πρεσπών

Τι αναφέρεται σε ανακοίνωση του κόμματος

Eurokinissi

«Επιχείρηση εκφοβισμού» βουλευτών για τη συμφωνία των Πρεσπών από στέλεχος της ΝΔ καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα στέλεχος της Β4 Νομαρχιακής Β Αθήνας της ΝΔ με τα αρχικά Σ.Α. στέλνει στο messenger σε φίλους και μέλη της ΝΔ εντολή να στέλνουν μηνύματα ή να παίρνουν τηλέφωνο στους βουλευτές: Κατερίνα Παπακώστα (υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη), Βασίλη Κόκκαλη (ΑΝΕΛ), Έλενα Κουντουρά (υπουργός Τουρισμού), Θανάση Παπαχριστόπουλο (ΑΝΕΛ), Μάρκο Μπόλαρη (υφυπουργός Εξωτερικών), Κώστα Ζουράρι (ΑΝΕΛ) και Ιωάννη Σαρίδη (Ένωση Κεντρώων). Μάλιστα ο Σ.Α., ο οποίος δραστηριοποιείται πολιτικά στα βόρεια προάστια, γράφει και τα κινητά τηλέφωνα των βουλευτών.

«Στέλνουμε μήνυμα ή παίρνουμε τηλέφωνο σε αυτούς που φαίνονται πρόθυμοι να στηρίξουν την κυβέρνηση που θα προδώσει την Μακεδονία μας. Τους λέμε ότι ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ. ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ να προδώσουν την Μακεδονία» γράφει ο Σ.Α.

«Την ώρα που ο Κ. Μητσοτάκης μιλά για τις ”ευρωπαϊκές αξίες” της Ν.Δ, στελέχη του κόμματός του, σύμφωνα με δημοσιεύματα, μεταφράζουν τις αξίες αυτές σε απειλητικά μηνύματα εναντίον βουλευτών για τη Συμφωνία των Πρεσπών!», αναφέρει το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ. «Περιμένουμε από τις αρμόδιες αρχές να ερευνήσουν την υπόθεση. Περιμένουμε, επίσης, από την ηγεσία της ΝΔ να καταδικάσει έμπρακτα και να διαγράψει όσους σχετίζονται με αυτήν την άθλια επιχείρηση εκφοβισμού, ώστε να δείξει ότι δεν έχει σχέση και η ίδια με αυτήν», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.