ΚΟΙΝΩΝΙΑ
09/12/2018 17:02 EET

Καταγγελίες για κυκλώματα που βιάζουν και εκβιάζουν κορίτσια στη Ρόδο, από τον πατέρα της 21χρονης φοιτήτριας

Eurokinissi

Για κύκλωμα ή κυκλώματα στη Ρόδο τα οποία εκμεταλλεύονται κορίτσια που φτάνουν στο νησί για να σπουδάσουν κάνει λόγο ο πατέρας της 21χρονης φοιτήτριας, Ελένης Τοπαλούδη, που δολοφονήθηκε πριν μέρες, στο πλαίσιο μιας υπόθεσης που έχει σοκάρει το πανελλήνιο.

Μιλώντας στη «Ροδιακή», ο πατέρας της 21χρονης είπε τα εξής: «Τώρα δεν ξέρω τι άλλα “κυκλώματα” πιθανόν να υπάρχουν στη Ρόδο τα οποία προσπαθούν να πλησιάσουν κοριτσάκια τέτοιας ηλικίας. Και έχω ακούσει, μου έχουν μεταφέρει, ότι έχουν γίνει και άλλες απόπειρες, δεν ξέρω αυτό θα το διασταυρώσετε εσείς. Αλλά είναι κρίμα και άδικο να χάνονται τέτοιες ζωές! Να βιάζονται και εκβιάζονται κοριτσάκια σαν την κόρη μου τα οποία στέλνονται μόνα τους να σπουδάζουν στο όμορφο νησί μας».

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ροδιακής», ανοίγει νέος κύκλος ερευνών, ενώ έχουν παρθεί καταθέσεις από συμφοιτήτριες της φοιτήτριας, που αξιολογούνται από τις αρχές.

«Πρέπει όλη η κοινωνία της Ρόδου να προσπαθήσει κάποιο “απόστημα” που ενδεχομένως δεν ξέρω αν είναι ένα ή περισσότερα, αυτό το “απόστημα”, αυτό το “κύκλωμα” που βιάζει και εκβιάζει αθώα κορίτσια όπως το δικό μας, τα οποία εκμεταλλεύονται αυτοί οι άνθρωποι κατά το χειρότερο τρόπο γιατί ίσως και να απειλούν τις ζωές τους, ίσως με τα βίντεο ίσως δεν ξέρω τι, φοβούνται και ειδικά αυτά που είναι συνεσταλμένα φοβούνται να μιλήσουν και στους γονείς του.Ειλικρινά  θέλω να πω να προσέχουν οι γονείς των παιδιών αυτής της ηλικίας πάρα πολύ όταν τα στέλνουν σε μέρη μακρινά».

«Κάποια κοριτσόπουλα σαν το δικό μου βιάζονται και εκβιάζονται και απειλούνται να προσέχουν ειδικά τα κορίτσια στην κοινωνία της Ρόδου τα οποία είναι και από απομακρυσμένες περιοχές» πρόσθεσε ο πατέρας της 21χρονης, αφήνοντας παράλληλα ανοικτό το ενδεχόμενο προσφυγής στη Δικαιοσύνη κατά ατόμων που αμαύρωσαν με τα σχόλιά τους το όνομα της κόρης του. «Ήδη οι δικηγόροι έχουν κινηθεί και προς αυτή την κατεύθυνση» είπε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στο ίδιο θέμα, ο δικηγόρος της οικογένειας, Αλέξης Κούγιας, δήλωσε πως «υπάρχουν κάποια στοιχεία στη δικογραφία από τη μαρτυρία μιας φίλης της κοπέλας, όπου στη δικογραφία υπάρχει μία μαρτυρία μιας Αλβανίδας, η οποία ήταν συμφοιτήτρια για την οποία πιθανώς στο μέλλον να πρέπει να πούμε άλλα πράγματα. Γιατί εκεί διαβάζοντας στη δικογραφία έχω δει κάποια πράγματα που με έχουν ενοχλήσει πάρα πολύ άσχημα για αυτό το λόγο δεν θέλω να μιλήσω τώρα αλλά αφού μιλήσω πρώτα με την οικογένεια».

Sponsored Post