Κατηγόρησε τον πατέρα της για σεξουαλική κακοποίηση επειδή δεν της έδινε την πιστωτική του κάρτα

Κατηγόρησε τον πατέρα της για σεξουαλική κακοποίηση επειδή δεν της έδινε την πιστωτική του κάρτα
PeopleImages via Getty Images

Μία γυναίκα στην Τουρκία παραδέχτηκε πως κατηγόρησε ψευδώς τον πατέρα της για σεξουαλική κακοποίηση επειδή ήταν οργισμένη για την άρνησή του να της δώσει την πιστωτική του κάρτα.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της Hurriyet Daily News, που επικαλείται το ειδησεογραφικό πρακτορείο Demirören, η γυναίκα, η οποία δεν κατονομάστηκε, προέβη σε καταγγελία σε βάρος του πατέρα της στην επαρχία της Μπούρσα, στη δυτική Τουρκία, πέρυσι. Όπως είχε ισχυριστεί, ο πατέρας της, ο οποίος πρόσφατα είχε πάρει διαζύγιο, προέβη σε σεξουαλική επίθεση σε βάρος της στο διαμέρισμα όπου έμεναν μαζί.

Ο πατέρας, ο οποίος επίσης δεν κατονομάστηκε, τέθηκε υπό κράτηση. Ενώπιον του δικαστηρίου είπε πως «έκανα εγχείρηση στην καρδιά πέρυσι. Ενώ ήμουν ακόμα στο νοσοκομείο, η κόρη μου μου ζήτησε την πιστωτική μου κάρτα και αρνήθηκα. Για αυτό με κατηγόρησε με αυτούς τους αβάσιμους ισχυρισμούς».

Σε κατάθεσή της αργότερα, επιβεβαίωσε τα όσα είπε ο πατέρας της. «Ήμουν θυμωμένη που δεν μου είχε δώσει την πιστωτική του κάρτα, οπότε πήγα στην αστυνομία» είπε, ζητώντας από το δικαστήριο να αποσυρθούν οι κατηγορίες, και προσθέτοντας ότι εξακολουθεί να μένει στο ίδιο διαμέρισμα με αυτόν.

Εν τέλει, οι δύο τους έφυγαν μαζί από το δικαστήριο.

Πήγαινε στην αρχική σελίδα