ΚΟΙΝΩΝΙΑ
19/11/2018 12:48 EET

«Καθαρές» οι τοξικολογικές εξετάσεις του Ζακ Κωστόπουλου

Facebook

«Καθαρές» είναι οι τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις του Ζακ Κωστόπουλου ο οποίος πέθανε στις 22 Σεπτεμβρίου μετά την είσοδό του σε κοσμηματοπωλείο στην Ομόνοια και τον άγριο ξυλοδαρμό του από τον ιδιοκτήτη και περαστικούς και στη συνέχεια από αστυνομικούς.

Σύμφωνα με την εργαστηριακή έκθεση των εξετάσεων που φέρει κατ′ αποκλειστικότητα στη δημοσιότητα το popaganda.gr δεν ανιχνεύθηκε καμία μορφή ναρκωτικών ουσιών και για τις πέντε κατηγορίες που ελέγχθηκαν τα δείγματα (Οπιούχα, Κοκαίνη/Μεταβολίτες, Αμφεταμίνες/Μεταμφεταμίνες, Βενζοδιαπεζίτες, Μεθαδόνη/Μεταβολίτες).

Επίσης η εξέταση είναι θετική μόνο στην κατηγορία των οργανικών φαρμάκων, όπου σύμφωνα με πληροφορίες ανιχνεύτηκε ουσία που εμπεριέχεται στα κοινά αναλγητικά φάρμακα. Επίσης, βρέθηκε πολύ μικρή ποσότητα αλκοόλ στο αίμα, τόσο μικρή που δεν εμπίπτει καν στους κανονισμούς για τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας.

Σημειώνεται πως οι δράστες του ξυλοδαρμού του Ζακ Κωστόπουλου μετά την σύλληψή τους και την άσκηση διώξεων, αφέθηκαν ελεύθεροι. 

Πηγή: Popaganda.gr