ΚΟΙΝΩΝΙΑ
08/03/2021 14:08 EET

Κάτω Πατήσια: Έπνιξαν 84χρονη για να τη ληστέψουν

Σε κατάσταση σοκ ο γιος της.

Eurokinissi
Η πολυκατοικία στην οποία διέμενε η άτυχη 84χρονη.

Στοιχεία, που θα τους οδηγήσουν στους δράστες της δολοφονίας μίας 84χρονης γυναίκας στα Κάτω Πατήσια, αναζητούν από το πρωί της Δευτέρας τα στελέχη του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής. Την Αστυνομία ενημέρωσε ο γιος του θύματος, ο οποίος και εντόπισε τη μητέρα του νεκρή στο πάτωμα.

Οι ερευνητές της Ασφάλειας, από τα στοιχεία που έχουν συλλέξει μέχρι τώρα, πιστεύουν ότι η ηλικιωμένη γυναίκα κατέβηκε στον φούρνο για να ψωνίσει και κατά την επιστροφή της την ακολούθησαν οι δράστες, οι οποίοι της επιτέθηκαν μόλις άνοιξε την πόρτα του διαμερίσματός στης στην πολυκατοικία της οδού Μηλαράκη.

Ο θάνατος του θύματος ήταν ασφυκτικός, με τους αστυνομικούς να βρίσκουν ένα κομμάτι υφάσματος στο στόμα της. Ο χώρος παρουσίαζε ίχνη έρευνας, αλλά ακόμα δεν είναι ξεκάθαρο εάν και τι κατάφεραν να πάρουν οι δράστες.

Σε κατάσταση σοκ ο γιος της 84χρονης, ο οποίος κατοικεί μαζί της, κοιμόταν σε ένα από τα δωμάτια, αλλά δεν αντιλήφθηκε το παραμικρό, παρά μόνον όταν ξύπνησε και εντόπισε τη μητέρα του.