ΚΟΙΝΩΝΙΑ
10/07/2019 15:23 EEST

Καβάλα: Γυναίκα καταγγέλλει πως κοιμήθηκε μέσα σε ΚΤΕΛ και την ξέχασαν μέσα

Ενώ ο οδηγός αρνείται τις ευθύνες.

Eurokinissi

Μια δυσάρεστη εμπειρία είχε μια γυναίκα που ταξίδευε με τα ΚΤΕΛ προς την Καβάλα ενώ όλα όσα πέρασε καταγγέλλει στο kavalapost.gr.

Την Κυριακή η γυναίκα επιβιβάστηκε στο λεωφορείο που εκτελεί το δρομολόγιο των 21:00 από Αθήνα προς Καβάλα και κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της διαδρομής κοιμήθηκε. Το λεωφορείο έφτασε στον προορισμό του στις 5 τα ξημερώματα.

Το αποτέλεσμα ήταν η γυναίκα να ξυπνήσει στις 5:30 ενώ ο οδηγός ήταν άφαντος και οι πόρτες κλειδωμένες. Εκείνη πανικόβλητη όταν συνειδητοποίησε τι συνέβαινε τηλεφώνησε στα ΚΤΕΛ και λίγο αργότερα έφτασε ο οδηγός για να της ανοίξει.

Η γυναίκα καταγγέλλει επίσης πως, ο οδηγός τής μίλησε απότομα και αρνήθηκε κατηγορηματικά οποιαδήποτε ευθύνη, ενώ όταν τον παρακάλεσε να τη μεταφέρει μέχρι την Καβάλα, η απάντησή του φέρεται να ήταν «να πάρεις ταξί», το οποίο και έκανε τελικά.

Το περιστατικό συνέβη στις 7 Ιουλίου ενώ το πρωί της Τρίτης 9 Ιουλίου 2019 η ίδια μετέβη στα γραφεία του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Καβάλας για να διαμαρτυρηθεί για το γεγονός ότι «ξεχάστηκε» κοιμώμενη μέσα στο λεωφορείο αλλά και για την αντιμετώπιση που της επεφύλαξε ο οδηγός. Σύμφωνα με τη μαρτυρία της, εισέπραξε μία γενικότερη απάθεια από τους ανθρώπους του ΚΤΕΛ και μονάχα 15 ευρώ ως αποζημίωση.