Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον ανισόπεδο κόμβο Καλυφτάκη

Θα ισχύσει εκ περιτροπής αποκλεισμός, εισόδου - εξόδου, καθώς και των κάθετων οδών και στις δύο κατευθύνσεις.
Eurokinissi

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον ανισόπεδο κόμβο (Α/Κ) Καλυφτάκη του αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε, με στόχο την εκτέλεση εργασιών φύτευσης και άρδευσης επί των κλάδων και των κάθετων οδών του Κόμβου.

Ειδικότερα, από τη Τετάρτη 11 έως και την Πέμπτη 12 Αυγούστου, από τις 21:00 κάθε ημέρας, έως τις 06:00 κάθε επόμενης, και από τη Τρίτη 17 έως και την Πέμπτη 19 Αυγούστου, από τις 21:00 κάθε ημέρας, έως τις 06:00 κάθε επόμενης, θα ισχύσει εκ περιτροπής αποκλεισμός, των κλάδων εισόδου κι εξόδου, καθώς και των κάθετων οδών του Α/Κ Καλυφτάκη και στις δύο κατευθύνσεις.

Κατά τη διάρκεια των ανωτέρω ρυθμίσεων, όσοι οδηγοί επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν το εκάστοτε αποκλεισμένο τμήμα του κόμβου και ανάλογα με την κυκλοφοριακή ρύθμιση που θα βρίσκεται σε ισχύ, θα κατευθύνονται μέσω προσωρινών σημάνσεων στους γειτονικούς Ανισόπεδους Κόμβους και μέσω του παράπλευρου δικτύου θα οδηγούνται έως τον Κόμβο Καλυφτάκη.

Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και τις υποδείξεις της τροχαίας.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Popular in the Community