ΔΙΕΘΝΕΣ
05/11/2018 12:47 EET | Updated 05/11/2018 12:53 EET

Κίνα: Όταν οι κούκλες του σεξ είναι περισσότερο σύντροφοι παρά ερωτικά παιχνίδια

Business Insider UK

Ο Ζενγκιουο Ζου είναι ένας πετυχημένος επιχειρηματίας από μια μικρή πόλη της νοτιοδυτικής Κίνας, ενώ εδώ και κάποια χρόνια, όντας διαζευγμένος, ζει με τον έφηβο γιο του και τις έντεκα κούκλες του σεξ που έχει αποκτήσει.

«Κάθε φορά που παραγγέλνω ρούχα για να τις ντύσω, οι καταστηματάρχες συνήθως θεωρούν πως αστειεύομαι», είπε ο Ζου μιλώντας στο Quartz εξηγώντας πως στο σπίτι του έχει αρκετές που του κρατούν συντροφιά. Μάλιστα ο ίδιος τονίζει πως έχει διαμορφώσει ειδικά για το σκοπό αυτό ένα δωμάτιο γεμάτο εικόνες και βιντεοπαιχνίδια.

Οι εν λόγω κούκλες δεν είναι καθόλου φθηνές, αφού κοστίζουν περίπου 2.000 δολάρια η καθεμιά. Στην Κίνα, κυρίως λόγω της πολιτικής για το ένα παιδί που ισχύει, υπάρχουν σήμερα 34 εκατομμύρια περισσότεροι άνδρες απ′ ότι γυναίκες, σύμφωνα με την τελευταία απογραφή. Το περίεργο όμως είναι πως όλο και πιο πολλοί απ′ αυτούς στρέφονται στη λύση της πλαστικής κούκλας για λόγους συντροφικότητας.

Η Taobao, η μεγαλύτερη πλατφόρμα online αγορών στην Κίνα, υπολογίζει ότι τουλάχιστον 1.500 κούκλες του σεξ πωλούνται στη χώρα κάθε μέρα.

Δεν υπάρχει επίσημη καταγραφή για τους πολίτες που αυτή τη στιγμή έχουν στα σπίτια τους κάποια τέτοια κούκλα, ωστόσο ο Ζου εκτιμά πως ο αριθμός αυτός είναι εξαψήφιος. Ο ίδιος είναι γνωστός στο διαδίκτυο με το ψευδώνυμο «Uncle Li» ενώ όπως λέει, μερικοί του ζητούν να του παραδώσουν τις κούκλες τους αφού παντρευτούν προκειμένου να είναι σε καλά χέρια. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που ο ίδιος έχει στην κατοχή του τόσες πολλές.

Ο άνδρας έχει επίσης ξεκινήσει να δημιουργεί αξεσουάρ για τις κούκλες αυτές τα οποία πουλά online. Κατά τη συνέντευξή του στο Quartz αναφέρει πως έχουν περάσει χρόνια από τότε που είχε μια σχέση με πραγματική γυναίκα. Τώρα, σημειώνει, αισθάνεται ικανοποιημένος με τη συντροφιά των πλαστικών του συντρόφων.

«Αν οι κούκλες μπορούσαν να μιλούν και να κινούνται ακριβώς όπως οι άνθρωποι, θεωρώ πως όλοι οι άνδρες θα προτιμούσαν να περάσουν όλη τους τη ζωή με κούκλες», καταλήγει.