Κλείνει και το «Άλσος» - Το μήνυμα του Διονύση Σαββόπουλου

«Θα είμαστε καλά. Και θα ανταμώσουμε πάλι» γράφει ο Νιόνιος.
Διονύσης Σαββόπουλος
Διονύσης Σαββόπουλος
Φωτογραφία: Γιώργος Φακίτσας

Το κλείσιμο του «Άλσους» λόγω της επιδημίας του κορονοϊού ανακοίνωσε την Πέμπτη 12 Μαρτίου, ο Διονύσης Σαββόπουλος.

«Πειθαρχώντας στις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και με την σύμφωνη γνώμη της επιχείρησης, αναστέλλω τις παραστάσεις του προγράμματος «Στο Woodstock -εγώ ήμουν εδώ» που γνώρισε φέτος μεγάλο σουξέ και το «Άλσος» κλείνει μέχρι νεωτέρας. Οι παλιοί λέγανε «θα περάσει και αυτό». Πιστεύω και ελπίζω αυτό να συμβεί πολύ σύντομα...» γράφει ο Διονύσης Σαββόπουλος στο μήνυμα του.

Και προσθέτει:

«Εν τω μεταξύ ευχαριστώ με όλη μου την καρδιά, τους καλούς φίλους και έξοχους καλλιτέχνες που με την δημιουργική τους φλόγα λάμπρυναν τις φετινές μας βραδιές στο «Άλσος» : τον Μανώλη Μητσιά, την Λένα Πλάτωνος, τον Άρη Δαβαράκη, Γιώργο Νταλάρα, Γιάννη Κότσιρα, Κώστα Μακεδόνα, Γιώτα Νέγκα, Παναγιώτη Καλατζόπουλο, Έλλη Πασπαλά , Ευανθία Ρεμπούτσικα και Μιχάλη Χατζηγιάννη, Σταμάτη Κόκοτα, Παντελή Αμπαζή.

Τους νεότερους επίσης, Βίκυ Καρατζόγλου, Κατερίνα Μακαβού, Σταύρο Νιφοράτο, Παντελή Καλαμάκη.

Και φυσικά, τους επιστήθιους μου , Γιώτη Κιουρτσόγλου, Σταύρο Λάντσια, Αλεξανδρα Σιετή, Κλαυδία Παπαδόπουλου, Σάκη Ντοβόλη, Γιάννη Τούντα. Επίσης τους: Θράσο Αμπαζή, Περικλή Μαθιέλη και Φίλιππο Τρέπα.

Κλείνοντας, τόσο εγώ, όσο και οι επιχειρήσεις Μαροσούλη- Κοταρίδη αλλά και όλοι οι εργαζόμενοι στο «Άλσος» που στηρίζουν το όραμα μας για αυτό τον χώρο, ευχαριστούμε το αγαπημένο κοινό της Αθήνας που δυο χρόνια τώρα μας τιμά με το ενδιαφέρον του.

Θα είμαστε καλά
Και θα ανταμώνουμε πάλι.

Διονύσης Σαββόπουλος».

Πολίτες που ανησυχούν ότι πάσχουν από λοίμωξη του αναπνευστικού (πυρετό ή/και βήχα ή/και δύσπνοια) και ήρθαν σε επαφή με πιθανό ή επιβεβαιωμένο κρούσμα ή έχουν ιστορικό ταξιδιού σε πληττόμενες χώρες θα πρέπει να επικοινωνούν με τον ΕΟΔΥ στο τηλ. 1135.

Προσοχή: Δεν θα πρέπει να επισκέπτονται ιδιωτικά ιατρεία, εφημερεύοντα νοσοκομεία, εξωτερικά ιατρεία κ.λπ. Ο ΕΟΔΥ θα μεριμνήσει για την διακομιδή τους σε νοσοκομεία αναφοράς του κορονοϊού. Χρήσιμες πληροφορίες εδώ.

Popular in the Community