ΚΟΙΝΩΝΙΑ
05/03/2021 07:04 EET

Κλειστά στόματα για τη δολοφονία της 38χρονης από την Κίνα

Οι αστυνομικοί κρατούν επτασφράγιστο μυστικό το εάν και ποια ήταν τα ευρήματα από τη βαλίτσα, στην οποία βρέθηκε η σορός της.

Eurokinissi
Φωτο αρχείου

Πληροφορίες με το σταγονόμετρο έχουν καταφέρει να συλλέξουν τα στελέχη του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας, τα οποία έχουν αναλάβει την εξιχνίαση της δολοφονίας της 38χρονης κοπέλας από την Κίνα. Το θύμα είχε έναν πολύ στενό κύκλο επαφών, και στην πλειονότητά τους οι άνθρωποι, που τη γνώριζαν, δηλώνουν άγνοια για την προσωπική ζωή της.

Οι ερευνητές της Ασφάλειας μέχρι τώρα έχουν καταφέρει να μάθουν ότι τα χρόνια που έμενε στη χώρα μας η 38χρονη συνήθιζε να εργάζεται τα καλοκαίρια σε παραλίες, όπου έκανε μασάζ σε λουόμενους, ενώ τον χειμώνα περιστασιακά δούλευε σε καταστήματα ομοεθνών της με ρούχα ή ως καθαρίστρια.

Έχουν διαπιστώσει συχνές επισκέψεις στα καζίνο της Πάρνηθας και του Λουτρακίου, αλλά έχουν καταλήξει ότι πήγαινε σε αυτά όχι για να καλύψει κάποια παράνομη δραστηριότητά της, αλλά επειδή τα τυχερά παιχνίδια ήταν στη συνήθειά της από τότε που ήταν στην Κίνα. Θεωρούν, μάλιστα, ότι τα ποσά που έχανε στα τυχερά παιχνίδια ήταν οι οικονομίες της και ότι πιο πιθανό είναι να ζητούσε χρήματα από τους συγγενείς της, οι οποίοι είναι στη χώρα καταγωγής της, παρά εκείνη να τους έστελνε.

Με αυτά τα δεδομένα τα στελέχη του Τμήματος Ανθρωποκτονιών αποκλείουν μέχρι αυτήν την ώρα το κίνητρο της δολοφονίας να έχει σχέση με υπόγεια κυκλώματα και την ενασχόλησή της με κάτι εκτός νόμου. Πιστεύουν ότι πίσω από τη δολοφονία της κρύβονται προσωπικοί λόγοι.

Αυτό που κρατούν ως επτασφράγιστο μυστικό οι αστυνομικοί είναι εάν και ποια ήταν τα ευρήματα από τη βαλίτσα, στην οποία βρέθηκε η σορός της.

Η εξαφάνιση της 38χρονης είχε δηλωθεί στις 17 Οκτωβρίου και η βαλίτσα εντοπίστηκε τυχαία από κυνηγούς στα τέλη Δεκεμβρίου, σε ερημική τοποθεσία ανάμεσα σε Ασπρόπυργο και Βίλια.