ΚΟΙΝΩΝΙΑ
13/04/2016 11:38 EEST | Updated 13/04/2016 14:33 EEST

Οικογενειακή τραγωδία στα Μέγαρα: Νεκρό 4χρονο κοριτσάκι. Με κομμένες φλέβες βρέθηκε η θεία του παιδιού

AFP via Getty Images
A police car is parked in front of the museum dedicated to the ancient Olympic Games in Olympia, on February 17, 2012, after masked armed robbers stole more than 60 ancient objects of 'incalculable' value, including a gold ring. Sixty-eight objects were whisked from a museum dedicated to the ancient Olympic Games after two masked men immobilised the museum's sole female guard as she arrived for her early morning shift, officials said. AFP PHOTO/ Menelaos Myrillas (Photo credit should read Menelaos Myrillas/AFP/Getty Images)

Ένα από τα τραγικότερα περιστατικά των τελευταίων ετών στο αστυνομικό ρεπορτάζ σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στα Μέγαρα.

Μέσα σε σπίτι βρέθηκε στις 13.30, το μεσημέρι της Τετάρτης νεκρό ένα 4χρονο κοριτσάκι. Δίπλα του ακριβώς εντοπίστηκε η θεία του κοριτσιού με κομμένες τις φλέβες. Η θεία του παιδιού μεταφέρθηκε στο Θριάσειο Νοσοκομείο με το ΕΚΑΒ, όπου δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Πως έγινε το έγκλημα

Το κοριτσάκι βρέθηκε στο παιδικό κρεβατάκι του.

Οι γονείς του παιδιού, οι οποίοι είναι τοξικομανείς, είχαν αφήσει τη φύλαξη του στη γιαγιά. Η ηλικιωμένη γυναίκα έφυγε χθες το πρωί από το διαμέρισμά της για να κάνει κάποιες δουλειές αφήνοντας την 45χρονη κόρη της –θεία της 4χρονης- με το παιδί. Η 45χρονη, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των αστυνομικών, έπνιξε το μεσημέρι το κορίτσι και στη συνέχεια επιχείρησε να κόψει τις φλέβες του χεριού της με ψαλίδι. Ο σύζυγος της δράστιδας ήταν αυτός που όταν στις 13.30 πήγε στο σπίτι της γιαγιάς της 4χρονης αντίκρισε τη σύζυγό του πεσμένη στο έδαφος γεμάτη αίματα και το κοριτσάκι νεκρό. Αμέσως κάλεσε το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία.

Νωρίτερα, τηλεφωνούσε στη γυναίκα του αλλά εκείνη δεν απαντούσε στις κλήσεις. Όπως του είπαν τα δύο του παιδιά, η 45χρονη θα πήγαινε στο σπίτι της μητέρας της για να κρατήσει για λίγη ώρα το παιδί. Οι αστυνομικοί δεν έχουν βρει ακόμα το κίνητρο της δολοφονίας με το πιθανότερο σενάριο να είναι τα ψυχολογικά προβλήματα. Η έρευνα συνεχίζεται από τους αξιωματικούς της Ασφάλειας Αττικής, οι οποίοι θα πάρουν αρχικά καταθέσεις από τους γονείς του κοριτσιού και το σύζυγο της 45χρονης.