ΚΟΙΝΩΝΙΑ
21/10/2015 08:23 EEST | Updated 21/10/2015 11:18 EEST

Στο δικαστήριο δίπλα στο σύζυγό της η Βίκυ Σταμάτη

Eurokinissi

Για πρώτη φορά μετά την αποφυλάκισή της η Βίκυ Σταμάτη προσήλθε σήμερα Τετάρτη στο δικαστήριο όπου δικάζεται ο σύζυγός της Άκης Τσοχατζόπουλος.

Αν και η παρουσία της κ. Σταμάτη στο δικαστήριο δεν είναι υποχρεωτική η ίδια εμφανίσθηκε στην αίθουσα και κάθεται από το πρωί πίσω στο εδώλιο πίσω από το σύζυγό της κ. Τσοχατζόπουλο και παρακολουθεί με μεγάλη προσήλωση την πρόοδο της δίκης όπου διαβάζονται τα έγγραφα της δικογραφίας όπως προβλέπεται από τη διαδικασία.

Μάλιστα η κ. Σταμάτη κάποια στιγμή ζήτησε άδεια από το δικαστήριο προκειμένου να βγει για να τηλεφωνήσει στο παιδί της με την πρόεδρο του δικαστηρίου να της απαντά πως δεν μπορεί να το κάνει χωρίς να ζητήσει άδεια.

Στο δικαστήριο σήμερα από τους 18 κατηγορούμενους για την υπόθεση με τις μίζες βρίσκονται μόνο η κ. Βίκυ Σταμάτη, ο Νικόλαος Ζήγρας και ο πρώην υπουργός Άκης Τσοχατζόπουλος.

Εν τω μεταξύ έντονο επεισόδιο σημειώθηκε νωρίτερα μεταξύ του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου και ενός αστυνομικού με τους δύο άνδρες να ανταλλάζουν βαρείς χαρακτηρισμούς όταν ο αστυνομικός δεν επέτρεψε την είσοδο συγγενικού προσώπου στο δωμάτιο όπου κρατείται ο κ. Τσοχατζόπουλος.

Ο κ. Τσοχατζόπουλος απείλησε να καταθέσει μήνυση κατά του αστυνομικόυ με τον δεύτερο να τον απειλεί με αυτόφωρο.

Τα πνεύματα ηρέμησαν χάρη στην παρέμβαση των δικηγόρων