ΚΟΙΝΩΝΙΑ
19/06/2016 17:19 EEST | Updated 19/06/2016 17:31 EEST

Νεκρός βρέθηκε ο 9χρονος στο φαράγγι του Βουραϊκού

Eurokinissi/Photo αρχείου

Νεκρός βρέθηκε, το 9χρονο παιδί που είχε πέσει στο φαράγγι του Βουραϊκού, κοντά στο όγδοο χιλιόμετρο της σιδηροδρομικής γραμμής Διακοπτού - Καλαβρύτων.

Όπως μετέδωσε το δελτίο ειδήσεων του Star, το 9χρονο αγοράκι βρέθηκε νεκρό από τους πυροσβέστες στο σημείο «Σιφώνι», όπου πραγματοποιούνταν οι έρευνες.

Όλα ξεκίνησαν νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής όταν ο 9χρονος μαζί με τους γονείς του και άλλα άτομα έκαναν πεζοπορία στο φαράγγι του Βουραϊκού. Το παιδί κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έπεσε στο φαράγγι όπου και βρήκε τραγικό θάνατο.

Στην επιχείρηση εντοπισμού του 9χρονου συμμετείχαν 10 πυροσβέστες με τρία οχήματα, κλιμάκιο πέντε ατόμων από την 6η ΕΜΑΚ, καθώς και δύτες και αναρριχητές από την 1η ΕΜΑΚ.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει έως τώρα γνωστά, το παιδί βρισκόταν ανάμεσα σε παρέα εννέα συνολικά ατόμων, μεταξύ των οποίων οι γονείς του και άλλα δύο παιδιά, κάνοντας πεζοπορία, όταν έπεσε από ένα εξαιρετικά δύσβατο σημείο του φαραγγιού, στο Σιφώνι.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, το αγόρι είναι 9 ετών, και έκανε πεζοπορία μαζί με άλλα 9, συνολικά, άτομα.

Από τα εννέα άτομα, τα τρία είναι παιδιά, εκ των οποίων το ένα είναι το 9χρονο αγόρι το οποίο παραπάτησε και έπεσε στο φαράγγι του Βουραϊκού.

Αυτή την ώρα στην περιοχή σπεύδουν άλλα έξι άτομα από την 1η ΕΜΑΚ, όπου ανάμεσά τους βρίσκονται δύτες και αναρριχητές.