ΚΟΙΝΩΝΙΑ
17/01/2017 04:58 EET | Updated 19/03/2017 18:57 EET

Τι ερευνά η ΕΛ.ΑΣ. για την υπόθεση υδραυλικού που δολοφονήθηκε με 12 μαχαιριές στην Κατερίνη

Eurokinissi

Στην εκδοχή της ερωτικής αντιζηλίας προσανατολίζονται οι έρευνες των αξιωματικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης για τη δολοφονία του 67χρονου συνταξιούχου υδραυλικού, ο οποίος βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του στη συνοικία «Παράδεισος» της Κατερίνης.

Το θύμα ήταν διαζευγμένο, είχε τρία παιδιά, ενώ το τελευταίο καιρό φαίνεται να διατηρούσε σχέσεις και επαφές με μία γυναίκα από τη Βουλγαρία. Ο 67χρονος έφερε δώδεκα τραύματα στην κοιλιακή και θωρακική χώρα από αιχμηρό αντικείμενο, ενώ στο σπίτι δεν υπήρχαν ενδείξεις διάρρηξης ή έρευνας στον χώρο. Βρέθηκαν, όμως, ίχνη πάλης και συμπλοκής.

Η αποκάλυψη του εγκλήματος ήρθε τα ξημερώματα της Κυριακής από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η οποία είχε δεχτεί κλήση για φλεγόμενο αυτοκίνητο, το οποίο βρισκόταν σε απόσταση δύο χιλιομέτρων από το σπίτι του 67χρονου και συγκεκριμένα στον οικισμό της Ανδρομάχης. Στη συνέχεια, ειδοποιήθηκαν οι αστυνομικές αρχές οι οποίες διαπίστωσαν ότι ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου ήταν ο άτυχος άνδρας και έτσι οδηγήθηκαν στο σπίτι του όπου τον βρήκαν νεκρό στο καθιστικό του σπιτιού του.