ΚΟΙΝΩΝΙΑ
05/07/2017 10:23 EEST | Updated 05/07/2017 10:24 EEST

Ο Πρίγκιπας της Σουηδίας για διακοπές στην Κρήτη

Luca Teuchmann via Getty Images
VARMLAND, SWEDEN - OCTOBER 21: Prince Carl Philip and Princess Sofia arrive at the company SOMA during Visit Varmlandon October 21, 2016 in Varmland, Sweden. (Photo by Luca Teuchmann/Getty Images)

Για άλλη μια φορά ο Πρίγκιπας Φίλιππος Κάρολος της Σουηδίας, γιος του Βασιλιά Γουσταύου και της Βασίλισσας Σύλβιας προτίμησε τη χώρα μας και συγκεκριμένα το Μάλεμε του Δήμου Πλατανιά στα Χανιά για τις διακοπές του.

Μαζί του ήταν η σύζυγος του Σοφία, η οποία είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί τους, και ο ενός έτους γιός τους Αλέξανδρος. Λάτρης της Ελλάδας ο πρίγκιπας είχε πραγματοποιήσει το βασιλικό του μπάτσελορ στην Γλυφάδα και στην Αίγινα το 2015.

Σύμφωνα με το Plataniasnews που δημοσιεύει και σχετικό βίντεο, η πριγκιπική οικογένεια έμεινε σε βίλλα του χωριού. Κάθε μέρα έκαναν το μπάνιο τους στη παραλία του Μάλεμε και στη συνέχεια γευμάτιζαν και έπιναν τον καφέ τους σε εστιατόριο καφέ της περιοχής.

Θυμίζουμε ότι ο γάμος τους είχε γίνει πρωτοσέλιδο, όχι μόνο γιατί ήταν πριγκιπικός αλλά επειδή η Σοφία δεν κατάγεται από γαλαζοαίματη οικογένεια, αλλά από μια απλή Σουηδική οικογένεια. Έχει υπάρξει παίχτρια στο Big Brother της Σουηδίας και πρώην μοντέλο.