ΚΟΙΝΩΝΙΑ
27/02/2017 03:24 EET | Updated 27/02/2017 14:10 EET

Σε γνωστό επιχειρηματία άνηκε η Πόρσε που σκόρπισε το θάνατο

Σε γνωστό επιχειρηματία ανήκει το αυτοκίνητο μάρκας Πόρσε, το οποίο παρέσυρε με ιλιγγιώδη ταχύτητα αυτοκίνητο οικογένειας στο 83ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας σκορπώντας το θάνατο.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι οδηγός της Πόρσε δεν ήταν ο ίδιος ο γνωστός επιχειρηματίας αλλά ο γιος του, ο οποίος μετά τη σύγκρουση με το αυτοκίνητο της οικογένειας απανθρακώθηκε. Η σύγκρουση της Πόρσε με το όχημα της οικογένειας έγινε στις 4.00 το απόγευμα της Κυριακής και προκάλεσε το θάνατο 33χρονης μητέρας, του τρίχρονου παιδιού της και των δύο επιβαινόντων της Πόρσε. Όπως έγινε γνωστό, έπειτα από την ταυτοποίηση, στην Πόρσε επέβαινε ο γιος του επιχειρηματία στον οποίο ανήκει το όχημα και ένας νεαρός φίλος του.

Όπως φαίνεται σε βίντεο από κάμερες ασφαλείας του παρκινγκ , όπου έγινε το δυστύχημα, ο οδηγός της Πόρσε έχασε τελείως τον έλεγχο του οχήματος ενώ βρισκόταν επί της Εθνικής Οδού, μπήκε εκτός ελέγχου στο παρκινγκ όπου βρισκόταν το αυτοκίνητο της οικογένειας και σκόρπισε το θάνατο. Μυστήριο παραμένει για την Τροχαία ο λόγος για τον οποίο η Πόρσε εξετράπη της πορείας της, πριν ακόμα εισέλθει στο πάρκινγκ. Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, εκτιμάται ότι η Πόρσε έτρεχε περίπου με 200 χλμ την ώρα, ενώ σημαντικός παράγοντας φαίνεται να ήταν και το γεγονός ότι ο νεαρός οδηγός δεν συνήθιζε να οδηγεί το πολυτελές αυτοκίνητο. Υπενθυμίζεται ότι η οικογένεια σταμάτησε στο πάρκινγκ της Εθνικής Οδού προκειμένου ο πατέρας να πάει στην τουαλέτα. Τότε ήταν που η Πόρσε παρέσυρε το όχημά τους με τον πατέρα να βλέπει μπροστά στα μάτια του να χάνεται η ζωή της γυναίκας του και του παιδιού του.

Sponsored Post