ΚΟΙΝΩΝΙΑ
28/02/2017 08:30 EET | Updated 28/02/2017 12:22 EET

Συγκλονιστική η μαρτυρία του πατέρα για το πως έχασε μέσα σε δευτερόλεπτα την οικογένειά του

Eurokinissi

Συγκλονίζει με τις δηλώσεις που έκανε για το φριχτό τροχαίο δυστύχημα από το οποίο έχασε τη γυναίκα του και το τρίχρονο παιδί του ο τραγικός πατέρας, Υπάτιος Πατμάνογλου.

Ο κ. Παμάνογλου σε τηλεοπτικές του δηλώσεις δήλωσε: «Είναι δύσκολα. Περνάω πολύ δύσκολα. Δεν περίμενα στη ζωή μου να μου συμβεί αυτό το πράγμα. Πέρασα διαβολοβδομάδα στα ΟΥΚ και έλεγα από μέσα μου, ό,τι και να μου ξημερώσει, δεν θα καταλαβαίνω τίποτα. Αυτό που μου συνέβη μην τύχει στον χειρότερο εχθρό μου. Να βλέπεις όλη σου την οικογένεια καμένη», λέει με ψυχραιμία και συνεχίζει περιγράφοντας λεπτό προς λεπτό τις συγκλονιστικές στιγμές.

Ήθελα να σταματήσω σε ελεγχόμενο πάρκινγκ. Είμαι τυπικός σε αυτά. Τους αφήνω τη μουσικούλα, ανοίγω την πόρτα, παίρνω τα κλειδιά, μπαίνω στην τουαλέτα και ξαφνικά, κλείνουν όλα τα φώτα, ακούω ένα τεράστιο μπαμ, φωτιά, καπνός, ο θόρυβος ήταν μεγάλος. Όταν βγήκα έξω δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Πήγα να πω στην γυναίκα μου, "κοριτσάκι μου τι πήγα να πάθω. Και βλέπω την οικογένειά μου μέσα στο αυτοκίνητο, καμένους. Ψάχνω να δω τι έγινε και βλέπω στα χωράφια ένα πορσικό. Είδα και τον οδηγό νεκρό, μπροστά στα μάτια μου, ένα παιδάκι».

«Συλλυπητήρια στην οικογένειά τους και αυτοί δεν ήθελαν να τον χάσουν. έφταιγε, δεν έφταιγε, η ψυχούλα του το ξέρει...

«Πήγαινε πάνω από 300 (Χλμ). Αυτό το αυτοκίνητο, πηγαίνει 330. Και ήταν και ένα R8 από πίσω του που πρέπει να πατιόντουσαν».

«Είδα και τον οδηγό νεκρό μπροστά στα μάτια μου, ένα παιδάκι...Συλλυπητήρια στην οικογένειά τους, κι αυτοί δεν ήθελαν να τον χάσουν...Φταίει, δεν φταίει η ψυχούλα του το ξέρει. Τέσσερις ζωές έφυγαν».

Σε άλλο σημείο αναφέρει: «Παιδιά, δεν το πίστευα. Το αυτοκινητάκι μου, η οικογένειά μου, νόμιζα ότι βλέπω ένα έργο. Προσπάθησα να σώσω την οικογένειά μου, αλλά τι να σώσεις, από το μπαμ που έγινε, ακαριαία σκοτώθηκαν, το κατάλαβα αμέσως. Είπα Υπάτιε, τελείωσαν τα ψέματα. Κάναμε προσπάθειες, δεν ήταν έγκυος η Αποστολία».

Σύμφωνα με τον ίδιο οι σοροί θα μεταφερθούν στην Αθήνα σήμερα από τη Θήβα, ενώ η ταφή θα γίνει αύριο το μεσημέρι.

Διαβάστε επίσης:

Τα έξι ενδεχόμενα που ερευνά η ΕΛ.ΑΣ. για τη ξέφρενη πορεία της Πόρσε που σκόρπισε το θάνατο