ΚΟΙΝΩΝΙΑ
04/06/2016 14:46 EEST | Updated 04/06/2016 14:46 EEST

Συνελήφθη γυναίκα που εμπλέκεται στη δολοφονία με τη σορό στον καταψύκτη στην Καλλιθέα

eurokinissi

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε γυναίκα η οποία εμπλέκεται στη δολοφονία του 63χρονου συνταξιούχου ναυτικού Βασίλη Κοκκίνη, η σορός του οποίου είχε βρεθεί ένα χρόνο μετά την εξαφάνισή του σε καταψύκτη διαμερίσματος στην Καλλιθέα.

Η συλληφθείσα από την Βουλγαρία είναι φίλη της 45χρονης συμπατριώτισσας της και συζύγου του θύματος.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η γυναίκα που συνελήφθη στην Αθήνα προσφέρθηκε να βοηθήσει τη φίλη της βρίσκοντας άνθρωπο που θα σκότωνε τον 63χρονο συνταξιούχο ναυτικό. Η γυναίκα του θύματος συμφώνησε και λίγο αργότερα εμφανίστηκε ο Ρουμάνος δολοφόνος, ο οποίος αρχικά φαίνεται να αναισθητοποίησε χτυπώντας στο κεφάλι τον 63χρονο και στη συνέχεια τον τοποθέτησε δεμένο πισθάγκωνα στον καταψύκτη.

Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας σχημάτισαν δικογραφία και περιμένουν την έκδοση ενταλμάτων για τον Ρουμάνο, φυσικό αυτουργό, αλλά και τη 45χρονη Βουλγάρα ως ηθική αυτουργό. Ο δολοφόνος έχει διαφύγει στο εξωτερικό, ενώ η 45χρονη βρίσκεται στην Βάρνα της Βουλγαρίας, για την οποία θα εκδοθούν διεθνείς αναζητήσεις.

Από την πρώτη στιγμή η 45χρονη Βουλγάρα Ρομά Ανέλια Αλεξάντροβα, ήταν η βασική ύποπτη της άγριας δολοφονίας του 63χρονου συνταξιούχου ναυτικού Βασίλη Κοκκίνη.

Η ύποπτη φαινόταν να κάνει… real estate στη Βάρνα της Βουλγαρίας, αγοράζοντας ακίνητα με τις εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, που είχε αποσπάσει από τους κοινούς τραπεζικούς λογαριασμούς με τον πρώην σύζυγό της.

Η ιατροδικαστής κ. Σουλτάνα Μαριανού είχε καταφέρει να αποκαλύψει τα στοιχεία του προσώπου του θύματος αφαιρώντας «χειρουργικά» την πετσέτα που το κάλυπτε, με αποτέλεσμα την αναγνώριση από τον αδερφό του.

Οι αξιωματικοί του τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής είχαν ενεργοποιήσει τους συνδέσμους συνεργασίας με συναδέλφους τους στη γειτονική χώρα, θέλοντας να γνωρίζουν τον τόπο κινήσεών της, ούτως ώστε στην περίπτωση που επιβεβαιωθεί από τα ευρήματα, πως έχει εμπλοκή στη δολοφονία του πρώην συζύγου της, και εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης της να ενημερώσουν άμεσα τις βουλγαρικές αρχές για τον εντοπισμό της.