ΔΙΕΘΝΕΣ
30/08/2017 13:48 EEST | Updated 30/08/2017 13:48 EEST

Eξαφανίστηκε 9χρονη κατά τη διάρκεια γάμου στη Γαλλία

PHILIPPE DESMAZES via Getty Images
French gendarmes search for evidence around the garden of a man near Pont-de-Beauvoisin, eastern france, on August 30, 2017 after the disappearance of a 9-year-old girl.Police reinforcements arrived to take part in a fresh search of an area in the French Alps where a nine-year-old girl went missing during a family wedding at the weekend. Another 60 police joined teams on the ground searching around the village of Pont-de-Beauvoisin where Maelys de Araujo disappeared at 3:00 am (0100 GMT) on August 27. / AFP PHOTO / PHILIPPE DESMAZES (Photo credit should read PHILIPPE DESMAZES/AFP/Getty Images)

Υπεράνθρωπες είναι οι προσπάθειες που εξαπολύουν οι γαλλικές αρχές για τον εντοπισμό ενός 9χρονου κοριτσιού που εξαφανίστηκε ενώ βρισκόταν σε γάμο με τους γονείς της. Όπως όλα δείχνουν, το παιδί φέρεται να απήχθη.

Οι γονείς συνειδητοποίησαν πως η μικρή δεν βρίσκεται κοντά τους κατά τη διάρκεια του γλεντιού, ενώ αρχικά την αναζήτησαν εκεί όπου έπαιζαν τα υπόλοιπα παιδιά. Αφού την έψαξαν, ενημέρωσαν την αστυνομία.

Το αρκουδάκι της Maelys de Araujo εντοπίστηκε έξω από το χώρο που γινόταν ο γάμος. Στην έρευνα για τον εντοπισμό του παιδιού μετέχουν εκτός από τα ελικόπτερα της αστυνομίας, ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά, αλλά και δύτες, που ψάχνουν στο ποτάμι Γκερ, που βρίσκεται εκεί κοντά. «Ερευνούμε προς όλες τις κατευθύνσεις» είπε ο αρχηγός της τοπικής αστυνομίας το βράδυ της Τρίτης, σύμφωνα με δημοσίευμα του Guardian.

Όπως σημείωσε ο ίδιος στη συνέχεια, τα σκυλιά της αστυνομίας έπαψαν να μυρίζουν το κοριτσάκι στο πάρκινγκ του κέντρου διασκέδασης και μία από τις επικρατούσες θεωρίες είναι ότι η Maelys έφυγε με αυτοκίνητο. «Δεν είναι σωστό να βγάζουμε βιαστικά συμπεράσματα, ωστόσο η εγκληματική ενέργεια δεν μπορεί να αποκλειστεί», είπε.

Το έργο της αστυνομίας δυσχεραίνει η πυκνή βλάστηση στα δάση της περιοχής όπου χάθηκε το παιδί. Αφίσες με τη φωτογραφία της Maelys έχουν τοποθετηθεί παντού. Μέχρι στιγμής έχουν ανακριθεί εργαζόμενοι στο κέντρο διασκέδασης αλλά και στους χώρους που βρίσκονται γύρω από αυτόν που έγινε το γλέντι.

Sponsored Post