ΚΟΙΝΩΝΙΑ
12/01/2016 10:34 EET | Updated 12/01/2016 12:47 EET

Το σενάριο-θρίλερ που εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ. για το πτώμα άνδρα σε καταψύκτη διαμερίσματος στην Καλλιθέα

" data-caption="

" data-credit="Sooc">

UPD- Την άκρη του νήματος για την εξιχνίαση της δολοφονίας με θύμα έναν 60χρονο, το πτώμα του οποίου βρέθηκε σε καταψύκτη σε διαμέρισμα στην Καλλιθέα, προσπαθούν να βρουν οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής που βρίσκονται σε καλό δρόμο.

Το διαμέρισμα της οδού Ευαγγελίστριας 37 νοικιάστηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, από μία γυναίκα από τη Βουλγαρία, η οποία εδώ και ένα χρόνο δεν πλήρωνε τα ενοίκια και δεν έδινε σημεία ζωής στον ιδιοκτήτη.

Η γυναίκα βουλγαρικής υπηκοότητας είχε παιδί μαζί με 60χρονο Έλληνα συνταξιούχο ναυτικό Β.Κ., ο οποίος εξαφανίστηκε μυστηριωδώς πριν από περίπου ένα χρόνο. Την εξαφάνιση είχε δηλώσει φίλος του 60χρονου στο Αστυνομικό Τμήμα Καλλιθέας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ναυτικός είχε παντρευτεί την γυναίκα από τη Βουλγαρία και έκαναν παιδί, το οποίο σήμερα είναι 13 ετών. Τρεις μήνες πριν την εξαφάνιση είχαν πάρει διαζύγιο και έκτοτε οι σχέσεις του ήταν κακές. Ο ναυτικός είχε νοικιάσει σπίτι στην Καλλιθέα και ζούσε μόνος του, ενώ το παιδί μεγάλωνε με τη μητέρα.

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού τον τελευταίο χρόνο προχωρούσε τις δικαστικές διαδικασίες για να βγάλει από το διαμέρισμα τους αφερέγγυους ενοικιαστές. Έτσι, σήμερα το πρωί δικαστικός επιμελητής μπήκε με κλειδαρά στο ακατοίκητο διαμέρισμα και ανακαλύφθηκε στη συνέχεια από αστυνομικούς το πτώμα μέσα σε καταψύκτη, κοντά στο σαλόνι.

Οι αστυνομικοί ανακάλυψαν ότι το χρονικό διάστημα κατά το οποίο δεν καταβάλλονταν τα ενοίκια συμπίπτει με το χρονικό διάστημα κατά το οποίο εξαφανίστηκε ο 60χρονος. Οι πρώτες ενδείξεις, επίσης, δείχνουν ότι το πτώμα ανήκει σε άνδρα ηλικίας 60-65 ετών. Έτσι, υπάρχουν υποψίες ότι το πτώμα μπορεί να ανήκει στον άτυχο άνδρα. Μεταξύ άλλων, εξετάζεται το κατά πόσο ο δράστης μπορεί να έβαλε το πτώμα στον καταψύκτη και στη συνέχεια να εγκατέλειψε το διαμέρισμα.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα του ιατροδικαστή, το πτώμα βρέθηκε σε εμβρυακή στάση, ήταν δεμένο χειροπόδαρα και παρέμεινε στον καταψύκτη για έναν ολόκληρο χρόνο.