ΚΟΙΝΩΝΙΑ
26/03/2015 09:13 EET | Updated 26/03/2015 09:15 EET

Ομολογία των «φαντάρων» στο Βόλο: Είχαμε μεθύσει και πήγαμε να κάνουμε πλάκα

youtube

Την πρώτη τους κατάθεση έδωσαν σήμερα, Πέμπτη, το πρωί οι δύο «φαντάροι», στο Αστυνομικό Τμήμα Βόλου, που είναι, κάτοικοι Βόλου, ηλικίας 20 και 24 χρονών, με τον πρώτο να μην έχει πάει ακόμη στο Στρατό και τον δεύτερο να έχει υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία.

Οι δύο νεαροί, είχαν εμφανιστεί στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου, την περασμένη Δευτέρα τη στιγμή που ο δήμαρχος Αχιλλέας Μπέος έκανε ενημέρωση προς το σώμα για το θέμα της ΔΕΥΑΜΒ και δήλωσαν ότι «είμαστε φαντάροι από το στρατόπεδο «Γεωργούλα», μάθαμε ότι μια δημοτική σύμβουλος κάνει καλό σεξ και σας αφήνουμε το τηλέφωνό μας», δίνοντας στον δήμαρχο ένα χαρτάκι με έναν τηλεφωνικό αριθμό.

Σύμφωνα με το magnesianews, οι δύο νεαροί που απολογήθηκαν παρουσία του δικηγόρου τους, παραδέχτηκαν ότι πήγαν στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου και υποστήριξαν ότι ήταν μεθυσμένοι και πήγαν στο Δημοτικό Συμβούλιο για να κάνουν πλάκα…

Μάλιστα υποστήριξαν ότι πήραν αυτοβούλως την πρωτοβουλία και δεν τους είπε κανείς τι να κάνουν, ενώ αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες της αντιποίησης αρχής και της εξύβρισης και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία.

Σημειώνεται ότι οι δύο νεαροί κρύβονταν για να αποφύγουν την σύλληψή τους στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, που παρήλθε τα μεσάνυχτα της Τρίτης και δεν εντοπίστηκαν, αν και είχαν ταυτοποιηθεί, με αποτέλεσμα να μη συλληφθούν.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες οι δύο νεαροί είναι μέλη του Συνδέσμου Φιλάθλων Ολυμπιακού, όπως είχε καταγγείλει ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Μαργαρίτης Πατσιαντάς.