ΔΙΕΘΝΕΣ
20/02/2019 20:07 EET | Updated 20/02/2019 21:01 EET

Κολοράντο: Παρακαλούσε τη νέα του σύντροφο να σκοτώσει την πρώην του μέχρι που το έκανε ο ίδιος

Εκείνος ζητούσε την πλήρη κηδεμονία του παιδιού τους κι εκείνη αρνούνταν.

Ο Πάτρικ Φράζι κατηγορείται για την δολοφονία της αρραβωνιαστικιάς του Κέλσι Μπέρεθ, που το σώμα της δεν βρέθηκε από τότε που εξαφανίστηκε την Ημέρα των Ευχαριστιών κοντά στο Woodland Park, μια πόλη ανάμεσα στο Ντένβερ και το Κολοράντο Σπρινγκς. Η κόρη τους, Κάιλι έχει τεθεί υπό την επιμέλεια των γονιών της άτυχης γυναίκας.

Δικαστικές μαρτυρίες καταγγέλουν ότι ο δράστης είχε βάλει τη νέα σύντροφό του να τη σκοτώσει τρεις φορές πριν πάρει ο ίδιος την απόφαση να το επιχειρήσει. 

Η νέα σύντροφός του, ονόματι Κρίσταλ Λι Κέννι, δήλωσε ότι δεν εμπλέκεται στον θάνατο της Κάλσει, αλλά ο φερόμενος ως δολοφόνος την διέταξε να καθαρίσει το σπίτι του θύματος μετά το τραγικό συμβάν. Η Κρίσταλ, μάλιστα, έδωσε περαιτέρω πληροφορίες για την δολοφονία της Κέλσι στους αστυνομικούς. Παραδέχτηκε την ενοχή της για παραποίηση αποδεικτικών στοιχείων στις 8 Φεβρουαρίου.

Το πρώτο σχέδιο θανάτου σχετιζόταν με δηλητηριασμένο καφέ

Οι επιθεωρητές αποκάλυψαν νέες λεπτομέρειες σχετικά με τη δολοφονία της γυναίκας και τα βήματα που είχαν σχεδιαστεί από το ζευγάρι για να την πραγματοποιήσουν.

Το πρώτο τους σχέδιο εκτυλίχθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο και περιλάμβανε έναν δηλητηριασμένο μακιάτο, αλλά εν τέλει η Κρίσταλ αρνήθηκε να το κάνει. Για την ακρίβεια παρουσιάστηκε ως νέα γειτόνισσα, κερνώντας την ένα ρόφημα, ωστόσο πήρε την πρωτοβουλία να μην βάλει στον καφέ της δηλητήριο και να την αφήσει να ζήσει. 

Οι επόμενες δύο απόπειρες σημειώθηκαν τον επόμενο μήνα στον χώρο στάθμευσης του διαμερίσματός της. Και τότε αρνήθηκε η Κρίσταλ να υπακούσει στις εντολές του Πάτρικ. Αγανακτισμένος, την τρίτη φορά, πήρε το ρόπαλο που είχε δώσει στην Κρίσταλ και το έκανε ο ίδιος. Σύμφωνα με τις αρχές, ο δράστης τύλιξε το κεφάλι της με ένα πουλόβερ και άρχισε να τη χτυπά μανιωδώς με το ρόπαλο. Στη συνέχεια την έκαψε και πέταξε το σώμα της σε αυλάκι. 

Οι γονείς της άτυχης γυναίκας αναφέρουν ότι η αφορμή της δολοφονίας είναι μια διαφωνία που είχαν μεταξύ τους για την κηδεμονία της κόρης τους. Εκείνος ζητούσε την πλήρη κηδεμονία της, κι εκείνη αρνούνταν.

Η δίκη συνεχίζεται κι έτσι όπως φαίνεται ο δράστης θα καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη. 

(Με πληροφορίες από CNN, Sun