ΚΟΙΝΩΝΙΑ
18/02/2016 12:21 EET | Updated 18/02/2016 17:09 EET

Αισιόδοξοι οι γιατροί για την κατάσταση της πιο σοβαρά τραυματισμένης από τις κοπέλες που ήταν στο αυτοκίνητο του Παντελίδη

Eurokinissi
Φωτογραφία αρχείου

Αισιόδοξοι, λόγω του νεαρού της ηλικίας της, είναι οι γιατροί για την κατάσταση της πιο σοβαρά τραυματισμένης από τις δύο κοπέλες οι οποίες βρίσκονταν στο αυτοκίνητο του Παντελή Παντελίδη.

Η 30χρονη εισήχθη στο νοσοκομείο με ανοιχτά τραύματα δεξιά της θωρακικής χώρας με κατάγματα πλευρών και πνευμοθώρακα, καθώς και ανοιχτά κατάγματα, επιπεπλεγμένα δεξιού μηριαίου οστού. Επίσης έφερε κατάγματα δεξιού βραχιονίου οστού. Έγινε σταθεροποίηση όλων των συστημάτων στα επείγοντα χειρουργικά και μετά από ολόσωμη αξονική, χωρίς να έχει ευρήματα σε κοιλιά και κεφάλι, εισήχθη στο χειρουργείο, όπου έγινε αποκατάσταση βλαβών του θώρακα όπου μπήκαν μοσχεύματα και συνεχίστηκε από τους ορθοπεδικούς χειρούργους η αποκατάσταση των λοιπών καταγμάτων. Στη συνέχεια, η 30χρονη αναμένεται να μεταφερθεί στη ΜΕΘ, όπου τα δύο πρώτα 48ωρα θεωρούνται κρίσιμα για την αποφυγή τυχόν λοιμώξεων.

Όσον αφορά στη δεύτερη επιβαίνουσα, πρόκειται για 20χρονη η οποία είχε κρανιοεγκεφαλική κάκωση, χωρίς ευρήματα από την αξονική και θλάση αυχενικής μοίρας, η οποία αντιμετωπίστηκε με τοποθέτηση κολάρου. Πρόσθετα, φέρει κάταγμα δεξιού βραχιονίου οστού για το οποίο θα χρειαστεί χειρουργείο. Νοσηλεύεται στην ορθοπεδική μονάδα του Ευαγγελισμού.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι οι δύο κοπέλες είχαν καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ.

Sponsored Post