ΚΟΙΝΩΝΙΑ
10/03/2020 17:39 EET | Updated 10/03/2020 21:45 EET

Κορονοϊός: Συναγερμός στη Διεύθυνση Πληροφορικής της Πυροσβεστικής

Σε καραντίνα αξιωματικός της υπηρεσίας.

EUROKINISSI

Συναγερμός έχει σημάνει στη Διεύθυνση Πληροφορικής του Πυροσβεστικού Σώματος, υπό το φόβο αξιωματικός που υπηρετεί στην υπηρεσία να είναι φορέας του κορονοϊού.

Ο πατέρας της αξιωματικού, απόστρατος αξιωματικός των Ενόπλων Δυνάμεων, είναι επιβεβαιωμένο κρούσμα και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. Η αξιωματικός βρίσκεται πλέον σε καραντίνα, ενώ σε κατ’ οίκον περιορισμό είναι και συνάδελφοί της με τους οποίους ήρθε σε επαφή.

Πηγές από το Π.Σ. αναφέρουν ότι ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστά τα αποτελέσματα των εξετάσεων για να εξακριβωθεί εάν η αξιωματικός είναι φορέας ή όχι.

Πολίτες που ανησυχούν ότι πάσχουν από λοίμωξη του αναπνευστικού (πυρετό ή/και βήχα ή/και δύσπνοια) και ήρθαν σε επαφή με πιθανό ή επιβεβαιωμένο κρούσμα ή έχουν ιστορικό ταξιδιού σε πληττόμενες χώρες θα πρέπει να επικοινωνούν με τον ΕΟΔΥ στο τηλ. 1135.

Προσοχή: Δεν θα πρέπει να επισκέπτονται ιδιωτικά ιατρεία, εφημερεύοντα νοσοκομεία, εξωτερικά ιατρεία κ.λπ. Ο ΕΟΔΥ θα μεριμνήσει για την διακομιδή τους σε νοσοκομεία αναφοράς του κορονοϊού. Χρήσιμες πληροφορίες εδώ.