ΠΟΛΙΤΙΚΗ
05/02/2018 10:57 EET | Updated 05/02/2018 12:19 EET

Κωνσταντοπούλου: Οι πολίτες έκαναν τους φασίστες να φαίνονται θλιβερά μυρμήγκια

NurPhoto via Getty Images

Σχόλιο στα Social Media έκανε για το χθεσινό συλλαλητήριο η Πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντινοπούλου. 

«Σήμερα μίλησαν οι πολίτες. Με τη μαζική, ειρηνική, μεγαλειώδη και μοναδική παρουσία τους. Σήμερα οι πολίτες έκαναν τους φασίστες να φαίνονται θλιβερά μυρμήγκια. Αντί για οδηγούς, όπως πασχίζουν να τους παρουσιάσουν κάποιοι δήθεν ”αριστεροί”, που καταλήγουν οι ίδιοι φασίστες», έγραψε μεταξύ άλλων η Ζωή Κωνσταντοπούλου. 

Ολόκληρη η ανάρτηση:

«Σήμερα μίλησαν οι πολίτες. Με τη μαζική, ειρηνική, μεγαλειώδη και μοναδική παρουσία τους. Σήμερα οι πολίτες έκαναν τους φασίστες να φαίνονται θλιβερά μυρμήγκια. Αντί για οδηγούς, όπως πασχίζουν να τους παρουσιάσουν κάποιοι δήθεν ”αριστεροί”, που καταλήγουν οι ίδιοι φασίστες.
Σήμερα μίλησε ο Μίκης, ως πατριώτης και διεθνιστής.  Ως πραγματικός αριστερός. Που αγαπά την πατρίδα του κι αναγνωρίζει στους άλλους λαούς το δικαίωμα να αγαπούν τη δική τους πατρίδα.
Σήμερα μίλησε ο Γιώργος Κασιμάτης, ως συνεπής υπερασπιστής του Συντάγματος, της Δημοκρατίας κ της λαϊκής κυριαρχίας. Που αντιμάχεται τα Μνημόνια άοκνα επί 8 χρόνια. Είμαι περήφανη για τις μάχες που δίνουμε μαζί.
Την έγραψε ο λαός. Αυτός ο περήφανος κι ανυπότακτος λαός. Που δε μπερδεύεται. Σήμερα, μόνο σεβασμός για αυτόν τον λαό. Τον μικρό και τόσο μεγάλο.»