ΚΟΙΝΩΝΙΑ
23/07/2019 11:00 EEST | Updated 23/07/2019 11:56 EEST

Δολοφονήθηκε με ψαλίδι Γάλλος τουρίστας στην Κρήτη

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το έγκλημα παραμένουν θολές.

EUROKINISSI

Eνας Γάλλος τουρίστας που ήρθε στην Κρήτη για να κάνει διακοπές βρέθηκε δολοφονημένος στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του στην περιοχή του Τσούτσουρου του Δήμου Μινώα Πεδιάδας.

Το θύμα δέχτηκε χτυπήματα με ψαλίδι σε όλο του το σώμα. Πρόκειται για έναν 53χρονο Γάλλο, ο οποίος βρέθηκε νεκρός, γεμάτος αίματα, από υπαλλήλους της ξενοδοχειακής μονάδας.

Aμεσα στο σημείο βρέθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που τον μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Πληροφορίες της HuffPost αναφέρουν ότι «ήδη έχει συλληφθεί η 44χρονη σύντροφος του θύματος, η οποία δεν έχει ομολογήσει το έγκλημα. Αρνείται τα πάντα. Λέει ότι δεν τον σκότωσε αυτή. Ωστόσο, υπάρχουν πολλά στοιχεία σε βάρος της. Ένα από αυτά είναι το όπλο του εγκλήματος. Το ψαλίδι. Το ζευγάρι ήρθε στην Κρήτη για διακοπές στις 20 Ιουλίου και θα έφευγε στις 27 Ιουλίου. Το μοιραίο βράδυ είχαν καταναλώσει και οι δύο μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. Οι συνθήκες της δολοφονίας παραμένουν θολές. Η ιατροδικαστική εξέταση θα δείξει περισσότερα. Ήδη οι αστυνομικές Αρχές έχουν ενημερώσει το προξενείο της Γαλλίας. Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί εντός της ημέρας στον Εισαγγελέα».