Κρις Ροκ: Ο πρώτος κωμικός που θα κάνει live streaming στο Netflix

Το πρώτο μεγάλο τεστ στο live streaming για την πλατφόρμα.
Ο Κρις Ροκ στη σκηνή των Όσκαρ, στην πιο συζητημένη τελετή απονομής των τελευταίων ετών, 27 Μαρτίου 2022. (Myung Chun / Los Angeles Times via Getty Images)
Ο Κρις Ροκ στη σκηνή των Όσκαρ, στην πιο συζητημένη τελετή απονομής των τελευταίων ετών, 27 Μαρτίου 2022. (Myung Chun / Los Angeles Times via Getty Images)
Myung Chun via Getty Images

Ο Κρις Ροκ θα είναι ο πρώτος κωμικός που θα κάνει live streaming στο Netflix.

Πληροφορίες για το πρότζεκτ δεν έχουν ακόμη αποκαλυφθεί, ωστόσο το comedy special θα βγει στον αέρα παγκοσμίως στις αρχές του 2023.

Ο Ροκ έχει συνεργαστεί ξανά με το Netflix στο «Tamborine» το 2018, ενώ είχε εμφανιστεί πριν από μερικούς μήνες και στο φεστιβάλ κωμωδίας «Netflix Is a Joke», μαζί με τον κωμικό ηθοποιό, διάσημο για τις stand-up παραστάσεις του, Ντέιβ Σαπέλ.

«Ο Κρις Ροκ είναι μια από τις πιο εμβληματικές και σημαντικές φωνές της κωμωδίας στη γενιά μας. Είμαστε ενθουσιασμένοι που ολόκληρος ο κόσμος θα έχει τη δυνατότητα να ζήσει ένα live comedy event του Κρις Ροκ και να γίνει μέρος της ιστορίας του Netflix. Θα είναι μία αξέχαστη στιγμή και μας τιμάει το γεγονός ότι ο Κρις ανοίγει τον δρόμο», δήλωσε ο Ρόμπι Προ, αντιπρόεδρος για τις stand-up και κωμικές παραγωγές του Netflix.

Πρόκειται συνολικά για το έβδομο τηλεοπτικό stand up special του Κρις Ροκ, μετά τα πέντε special που έκανε με το HBO.

Αυτή την περίοδο, ο Κρις Ροκ βρίσκεται σε περιοδεία με τις παραστάσεις «Ego Death», που θα παρουσιαστούν μέχρι το τέλος του έτους σε Καλιφόρνια, Τέξας και Ουάσινγκτον -σε κάποιες από αυτές μαζί με τον Ντέιβ Σαπέλ.

Θα είναι το πρώτο μεγάλο τεστ στο live streaming για το Netflix, που πιθανώς ανοίξει μελλοντικά την πόρτα σε μια σειρά από άλλες παραγωγές.

Με πληροφορίες από Variety

Πήγαινε στην αρχική σελίδα