ΔΙΕΘΝΕΣ
12/12/2019 17:53 EET

Κτηνίατρος έκανε ευθανασία σε σκύλο, αφού μίλησε με τον λάθος άνθρωπο

Η κηδεμόνας του σκύλου κατηγορεί τον κτηνίατρο, καθώς στέρησε την ευκαιρία στο κατοικίδιό της να ζήσει μερικά χρόνια ακόμα.

Facebook/ Andrea Martinez

Μια γυναίκα από τη Γιούτα των ΗΠΑ κατηγορεί ευθέως τον κτηνίατρο του σκύλου της για τον θάνατό του, καθώς υποστηρίζει πως κάλεσε λάθος ιδιοκτήτη για να ζητήσει άδεια πριν προχωρήσει στην ευθανασία του. 

Η Άντρεα Μαρτίνεζ μετέφερε τον σκύλο της, Ζίγκι, ράτσας ντάκσχουντ το βράδυ της περασμένης Κυραικής (07/12) στον κτηνίατρο, καθώς εκείνος έκανε εμετούς και δυσκολευόταν να πάρει ανάσα. 

Σύμφωνα με ανάρτησή της στο Facebook, η Μαρτίνεζ συμφώνησε με τους γιατρούς να προχωρήσουν σε απόφραξη στομάχου κι εντέρου του Ζίγκι. Έτσι, πήγε σπίτι γνωρίζοντας ότι θα ειδοποιηθεί μόλις υπάρξουν νεότερα από το χειρουργείο. Όμως, τα ξημερώματα, ειδοποιήθηκε ότι ο σκύλος πέθανε και το είπε με τρόπο σαν να ήξερε ήδη η Μαρτίνεζ τι θα συμβεί. 

 

Facebook/ Andrea Martinez

 

Όταν η γυναίκα πήγε ξανά ταραγμένη στο κτηνιατρείο, εκεί την υποδέχτηκε ο κτηνίατρος ταραγμένος, αναφέροντας ότι έκανε λάθος και ότι κάλεσε τον κηδεμόνα κάποιου άλλου σκύλου, ζητώντας συγγνώμη. 

Κατά σύμπτωση, υπήρχε και άλλος Ζίγκι, για τον οποίο κάλεσε τον κηδεμόνα και εκείνος συμφώνησε στην ενέργεια της ευθανασίας. Για την ακρίβεια, είχαν καλέσει να ενημερώσουν ότι θα είναι πιο ακριβή η επέμβαση από ό,τι πίστευαν και πρότεινε την εναλλακτική της ευθανασίας. Εκείνος δεν είπε «όχι». 

«Μας στέρησαν το δικαίωμα να λέμε ότι τουλάχιστον προσπαθήσαμε», έγραψε εκ νέου σε μια σπαρακτική ανάρτηση στο Facebook. «Αισθάνομαι τόσο άρρωστη και δεν μπορώ να σταματήσω να κλαίω».

Ωσόσο, δήλωσε δημόσια ότι δεν πρόκειται να κινηθεί νομικά εναντίον του κτηνιάτρου, επειδή κατάλαβε το λάθος του και απολογήθηκε έγκαιρα. 

 

Πηγή: LadBible