ΕΙΔΗΣΕΙΣ
29/03/2015 11:48 EEST | Updated 29/03/2015 11:55 EEST

Δριμεία επίθεση ΠΑΣΟΚ κατά κυβέρνησης για Αιγαίο, ΟΛΠ και Κατρούγκαλο

Sooc

Επίθεση εναντίον της κυβέρνησης για μια ποικιλία θεμάτων εξαπέλυσε το ΠΑΣΟΚ, με μια σειρά ανακοινώσεων την Κυριακή.

Αναφερόμενο σε δηλώσεις του υπουργού Άμυνας, Πάνου Καμμένου, περί συνεκμετάλλευσης των κοιτασμάτων του Αιγαίου με τις ΗΠΑ, το γραφείο Τύπου του κόμματος απαιτεί σχολιασμό από τον πρωθυπουργό: «Τα όσα δήλωσε ο κ. Καμμένος για την συνεκμετάλλευση του Αιγαίου, δεν μπορούν να μείνουν ασχολίαστα και αναπάντητα από την κυβέρνηση και προσωπικά από τον κ. Τσίπρα. Περιμένουμε  να γίνουν το ταχύτερο στοιχειώδεις ενέργειες προάσπισης της σοβαρότητας της εθνικής πολιτικής».

Επίσης, σχολιάζοντας τα σχετικά με την ιδιωτικοποίηση του ΟΛΠ, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Δ. Καρύδης, δήλωσε τα εξής: «οι κκ Δρίτσας και Λαφαζάνης διαλαλούσαν ότι το λιμάνι στο Πειραιά πρέπει να είναι κρατικό. Οι κκ Τσίπρας, Βαρουφάκης και Δραγασάκης ξεπουλούν άρον- άρον το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών του ΟΛΠ στη Cosco για να πληρώσουν μια δόση στο Δ.Ν.Τ Το ΠΑΣΟΚ πάντα υποστήριζε την παραχώρηση λειτουργιών μέσω της συνεργασίας δημοσίου και ιδιωτικού τομέα.Είμαστε όμως μπροστά σε μια ακόμη  τεράστια εξαπάτηση, ανάμεσα σε πολλές άλλες. Κάνουν ακριβώς τα αντίθετα από ότι υπόσχονταν προεκλογικά αφού πρώτα πήραν τις ψήφους για να αναρριχηθούν στην εξουσία.Όλοι οι φορείς στον Πειραιά, Περιφέρεια, Δήμοι, επιμελητήρια, εργαζόμενοι, δημότες είναι τελείως αντίθετοι στα σχέδια της κυβέρνησης του κ. Τσίπρα. Για τους κκ. Δρίτσα και Λαφαζάνη δεν υπάρχει άλλος δρόμος από την παραίτηση αν εννοούν στο ελάχιστο όσα υποστήριζαν ακόμη και μετεκλογικά. Οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα βουλιάξουν στον Πειραιά μέσα στα ψέμματά τους».

Πυρά κατά Κατρούγκαλου

Στο «στόχαστρο» του ΠΑΣΟΚ τέθηκε και ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Γιώργος Κατρούγκαλος, με αφορμή δημοσίευμα των «Παραπολιτικών» σχετικά με διορισμούς δικηγόρων του στο υπουργείο: «Υπουργός Κατρούγκαλος! Γεφυρώνει τις πελατειακές σχέσεις, επαγγελματικές και πολιτικές. Το δίπτυχο του άδολου «αντιμνημονιακού» αγώνα. Και τώρα είναι έτοιμος για την αναδιάρθρωση της δημόσιας διοίκησης σε υγιείς βάσεις! Η σκληρή προστασία με την οποία τον περιβάλει ο κ. Τσίπρα απηχεί προφανώς την ταύτισή τους στο πλαίσιο του νέου πολιτισμού ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ».

Sponsored Post