ΚΟΙΝΩΝΙΑ
19/03/2018 09:27 EET | Updated 19/03/2018 09:59 EET

Λαμία: Γυναίκα φέρεται να οδηγούσε μεθυσμένη ενώ στο πορτ μπαγκάζ βρίσκονταν δύο ανήλικα παιδιά

Eurokinissi

Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Κυριακής στην περιοχή της Λαμίας, έπειτα από καταγγελία πως μια γυναίκα οδηγούσε μεθυσμένη το αυτοκίνητό της ενώ στο χώρο των αποσκευών βρίσκονταν δύο ανήλικα παιδιά. Συνοδηγός φέρεται να ήταν μια άλλη γυναίκα που επίσης είχε καταναλώσει σημαντικές ποσότητες αλκοόλ.

Σύμφωνα με το tvstar.gr, η οδηγός πέρασε με κόκκινο τους φωτεινούς σηματοδότες στην διασταύρωση των οδών Ναυπάκτου και Αμφικτυώνων και στην διασταύρωση των οδών Καβάφη και Αθηνών, στην Νέα Άμπλιανη.

Το περιστατικό συνέβη περίπου στις 16:50, ενώ οι διερχόμενοι οδηγοί που διαπίστωσαν τι γινόταν και είδαν τα παιδιά ενημέρωσαν την αστυνομία.

Νωρίτερα όμως την ίδια γυναίκα είχε καταγγείλει ένας ιδιοκτήτης καταστήματος στο οποίο εκείνη είχε σταματήσει προκειμένου να αγοράσει μπύρες. Εκείνος κατάλαβε πως δεν ήταν σε θέση να οδηγήσει και επικοινώνησε με της κέντρο της Άμεσης Δράσης.

Το Κέντρο ενημέρωσε όλα τα περιπολικά για το περιστατικό και διαβίβασε τα στοιχεία του αυτοκινήτου.

Το αυτοκίνητο εντοπίστηκε λίγη ώρα αργότερα στην εθνική οδό Λαμίας – Αθηνών στο 117ο χιλιόμετρο στο ρεύμα προς την Αθήνα από τους αστυνομικούς του Β΄ Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Φθιώτιδας.

Οι αστυνομικοί κατάλαβαν πως η οδηγός αλλά και η συνοδηγός ήταν μεθυσμένες.

Όπως αποδείχθηκε οι δύο γυναίκες είναι 35 ετών, ρωσικής υπηκοότητας και διαμένουν στην Λαμία.

Η οδηγός αρνήθηκε να υποβληθεί σε έλεγχο αλκοτέστ και οι αστυνομικοί ενημέρωσαν τον εισαγγελέα. Με εντολή του η οδηγός συνελήφθη και θα οδηγηθεί ενώπιον της δικαιοσύνης προκειμένου να απολογηθεί.

Σε ό,τι αφορά την συνοδηγό και τα παιδιά επέστρεψαν στο σπίτι τους.