Λάβετε θέση για την εκκίνηση του 2ου Ecali Run

Την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου φοράμε τα αθλητικά μας και όπως λέει και το motto της διοργάνωσης: «Τρέχουμε για τον αθλητισμό, τρέχουμε για τη ζωή»

Το Ecali Run πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά τον Ιανουάριο του 2017 ως ένα μεγάλο ανοικτό αθλητικό γεγονός στα βόρεια προάστια, στο πλαίσιο ενδυνάμωσης των αθλητικών δράσεων του Ecali Club. Ήταν τόσο θερμή η ανταπόκριση του κόσμου, που πλέον διοργανωτές και συμμετέχοντες φιλοδοξούν να το δουν να γίνει θεσμός.

Οι διαδρομές είναι τέτοιες που απευθύνονται σε όλους ανεξαιρέτως: τόσο σε αυτούς που αθλούνται, όσο και σε αυτούς που θέλουν να κάνουν τη δική τους προσπάθεια και υπέρβαση. Γυναίκες και άντρες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα στα 5 και τα 10 χιλιόμετρα, ενώ υπάρχει και ειδική διαδρομή 1 χιλιομέτρου ξεχωριστά για τα παιδιά έως 12 ετών. Πιο συγκεκριμένα, δικαίωμα συμμετοχής έχουν δρομείς ηλικίας άνω των 16 ετών, οι οποίοι θα τρέξουν με δική τους ευθύνη και θα πρέπει να έχουν εξεταστεί πρόσφατα από ιατρό. Τόσο στο μέσο της διαδρομής θα υπάρχει σταθμός τροφοδοσίας, όπως και στον τερματισμό. Οι ανήλικοι δρομείς θα πρέπει απαραίτητα να έχουν έγγραφη συγκατάθεση τουλάχιστον ενός εκ των κηδεμόνων τους. Όπως διευκρινίζουν οι διοργανωτές, οι δρομείς θα πρέπει να ολοκληρώσουν την προσπάθειά τους σε 1:30. Σε αντίθετη περίπτωση θα κινούνται με δική τους ευθύνη στη διαδρομή.

Επιπλέον έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε δύο πακέτα συμμετοχής: το βασικό και το ενισχυμένο που περιλαμβάνει και τεχνικό t-shirt! Οι τιμές τους διαμορφώνονται στα 15€ και 20€ αντίστοιχα, ενώ η παραλαβή τους θα γίνει από το Ecali Club το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 11:00 – 16:00 και την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου από τις 09:00. Το κόστος συμμετοχής για την παιδική διαδρομή του 1 χιλιομέτρου είναι 5€. Για όλες τις διαδρομές, μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή εδώ.

Τόσο η αφετηρία όσο και ο τερματισμός θα στηθούν στις εγκαταστάσεις του Ecali Club, ενώ μετά τον αγώνα θα πραγματοποιηθεί ειδική εκδήλωση για την χαλάρωσή και την επιβράβευσή μας! Το After Race Party περιλαμβάνει φαγητό, ποτό, βραβεία και μουσική, που θα κλείσουν με τον καλύτερο τρόπο μια ξεχωριστή ημέρα, γεμάτη αθλητισμό και ζωή!

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ: Ecali Run.