ΚΟΙΝΩΝΙΑ
15/04/2019 09:29 EEST | Updated 15/04/2019 09:30 EEST

Μενίδι: Λήστεψαν διανομέα φαγητού και μετά προκάλεσαν θανατηφόρο τροχαίο

Το Ι.Χ των ληστών έπεσε με φόρα πάνω σε αστικό λεωφορείο.

eurokinissi/archive

Τροχαίο δυστύχημα με έναν νεκρό και τρεις τραυματίες προκλήθηκε το  βράδυ της Κυριακής στο Μενίδι μετά από ληστεία με στόχο διανομέα φαγητού.

Το περιστατικό σημειώθηκε στη διασταύρωση της Λεωφόρου Καραμανλή με την οδό Αγίας Τριάδος, όταν ένα  αυτοκίνητο έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω σε ένα αστικό λεωφορείο που εκτελούσε τη γραμμή 724 (Αχαρναί ”Μεσονύχι” - Ν. Ιωνία ”κυκλική”).

Νωρίτερα τα τρία άτομα που επέβαιναν στο κλεμμένο όχημα, ακινητοποίησαν επί της λεωφόρου Καραμανλή έναν διανομέα φαγητού και του αφαίρεσαν τις εισπράξεις της ημέρας με την απειλή μαχαιριού. Αμέσως μετά επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητο και διέφυγαν, αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα. Κατά την διάρκεια της διαφυγής τους, παραβίασαν το «STOP» με αποτέλεσμα να συγκρουστούν με διερχόμενο λεωφορείο.

Από τη σύγκρουση νεκρός είναι ένας από τους επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο, ενώ ο συνοδηγός τραυματίστηκε βαριά. Ο τρίτος κατάφερε να βγει από συντρίμμια του αυτοκινήτου και διέφυγε, προκειμένου να ξεφύγει της σύλληψης. Εντοπίστηκε, ωστόσο, τραυματισμένος  λίγη ώρα μετά.