ΚΟΙΝΩΝΙΑ
05/06/2019 07:41 EEST | Updated 05/06/2019 10:38 EEST

Μαφιόζικη δολοφονία στην Άνω Γλυφάδα

Ποιος είναι ο πρώην παλαιστής που δολοφονήθηκε.

vasiliki via Getty Images

Πρώην παλαιστής είναι ο 41χρονος αρμενικής καταγωγής, ο οποίος εκτελέστηκε από «επαγγελματίες» ποινικούς τα ξημερώματα της Τετάρτης στο σπίτι του στην Άνω Γλυφάδα.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι δεν είχε «βαρύ» ποινικό παρελθόν, παρά μόνο μία κατηγορία για ξέπλυμα μαύρου χρήματος. Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών που έχουν αναλάβει την έρευνα εξετάζουν πλέον ενδελεχώς το παρελθόν του, προκειμένου να εντοπίσουν άτομα με τα οποία θα μπορούσε να έχει διαφορές.

Οι δράστες, που του είχαν στήσει ενέδρα έξω από το σπίτι του, τον προσέγγισαν την ώρα που μόλις είχε μπει με το αυτοκίνητο του (σ.σ. ένα ασημί Audi A4) στο υπόγειο γκαράζ και άνοιξαν πυρ εναντίον του. Το θύμα φέρει τραύματα από δύο διαφορετικά όπλα, πιστόλια ανατολική προέλευσης των 7,65mm και πιστόλι των 9mm, ενώ στο σημείο βρέθηκαν από τους αστυνομικούς τουλάχιστον οχτώ κάλυκες.

Λίγο μετά τις 04:00 τα ξημερώματα, η σορός του 41χρονου πρώην παλαιστή μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο, με τους αστυνομικούς να εκτιμούν ότι πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Το θύμα αφήνει πίσω του  τη σύζυγό του -μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες η γυναίκα έκλαιγε με λυγμούς και φώναζε-, καθώς και δύο ανήλικα παιδιά.

Μέχρι αυτή την ώρα, οι Αρχές «χτενίζουν» την περιοχή για τον εντοπισμό στοιχείων και τυχόν βίντεο από κάμερες ασφαλείας που θα τους δώσει κάποιο στοιχείο για τους δράστες.