ΔΙΕΘΝΕΣ
14/11/2018 14:40 EET | Updated 14/11/2018 14:58 EET

Μαινόμενη πελάτισσα έσπασε στο ξύλο υπάλληλο των McDonald's για λίγη κέτσαπ

YOUTUBE

Κακή εξυπηρέτηση, αγενές προσωπικό, αργό σέρβις. Υπάρχουν πολλοί λόγοι που μπορούν να εκνευρίσουν έναν πελάτη εστιατορίου.

Ωστόσο, μια γυναίκα στην περιοχή Σάντα Αννα της Καλιφόρνια μάλλον το παράκανε, όταν επιτέθηκε με γροθιές και κλωτσιές, σε έναν υπάλληλο καταστήματος των McDonald’s. Ο λόγος: ήθελε κέτσαπ.

Σύμφωνα με τις τοπικές αρχές, το συμβάν έλαβε χώρα το βράδυ της 27ης Οκτωβρίου, σε κατάστημα drive-in της αλυσίδας. Η δράστις, άγνωστο γιατί, βγήκε εκτός εαυτού και χρησιμοποιώντας είσοδο του προσωπικού, μπήκε στο κατάστημα και ζήτησε σε έντονο ύφος κέτσαπ. Οταν ο υπέυθυνος της είπε ότι δεν μπορεί να βρίσκεται στο κτίριο, τότε εκείνη τον χτύπησε, πιάνοντας τον στη συνέχεια από τον λαιμό.

Βίντεο από το εσωτερικό του καταστήματος, που δημοσιεύει η τοπική αστυνομία, αποτυπώνει την προσπάθεια άλλων υπαλλήλων να σώσουν τον άτυχο άνδρα από τα χέρια της εξοργισμένης γυναίκας. Τελικά, το περιστατικό έληξε όταν ένας άλλος άνδρας, πιθανότατα συνεπιβάτης της επιτιθέμενης, κατάφερε να την συγκρατήσει, πριν αποχωρήσουν μαζί άρον άρον από το κατάστημα.