Μαλιμπού: Βράχος προσγειώθηκε σε καπό αυτοκινήτου, τηλεφώνημα στη φίλη του τον έσωσε (βίντεο)

Ο βράχος έχει το μέγεθος ολόκληρου του καπό. Το παρμπρίζ είναι σπασμένο και το πλαίσιο του αυτοκινήτου έχει στραβώσει.
David Swanson via Reuters

Ένας οδηγός που παραλίγο να καταπλακωθεί όταν ένας τεράστιος βράχο που έπεσε πάνω στο αυτοκίνητό του στο Μαλιμπού της Καλιφόρνια λέει ότι αισθάνεται τυχερός που είναι ζωντανός μετά το τρομακτικό περιστατικό.

Ο Μαουρίτσιο Χενάο είχε σταθμεύσει την Τρίτη (10/1), το Honda του κατά μήκος μιας πλαγιάς στην Pacific Coast Highway, όταν βράχοι αποκολλήθηκαν, με έναν από αυτούς να προσγειώνεται στο καπό του, αναφέρει η Daily Mail.

David Swanson via Reuters

«Ο βράχος έχει το μέγεθος ολόκληρου του καπό. Το παρμπρίζ είναι σπασμένο και το πλαίσιο του αυτοκινήτου έχει στραβώσει» είπε ο Χενάο σε συνέντευξή του στο KTLA.

Όπως περιέγραψε ετοιμαζόταν να βάλει μπροστά το αμάξι, όταν δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από τη σύντροφο του, που, μάλλον, το έσωσε τη ζωή.

David Swanson via Reuters

«Η σύντροφός μου με πήρε τηλέφωνο και μου είπε: Ει, μπορείς να φέρεις την τσάντα μου που άφησα εκεί;. Έτσι επέστρεψα μέσα και άκουσα έναν γδούπο έξω». Όταν επέστρεψε έξω, είδε την καταστροφή που μόλις είχε αποφύγει. Τα συντρίμμια - λάσπες, πέτρες και ογκόλιθοι - απλώθηκαν σε τέσσερις λωρίδες κυκλοφορίας του δρόμου.

Ευτυχώς, κανείς δεν τραυματίστηκε από το περιστατικό, αν και πολλά οχήματα στην περιοχή υπέστησαν ζημιές ή καταστράφηκαν. Αξίζει να σημειωθεί ότι η κατολίσθηση σημειώθηκε λίγες μέρες μετά τις σφοδρές καταιγίδες που έπληξαν την Καλιφόρνια.

Ο Χενάο είπε στο ABC 7 ότι νιώθει τυχερός που είναι ζωντανός, λέγοντας: «Νιώθω ότι πρέπει να παίξω Λόττο».

Η τεράστια καταιγίδα είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο 17 ανθρώπων σε ολόκληρη την πολιτεία.

Πήγαινε στην αρχική σελίδα