ΕΙΔΗΣΕΙΣ
27/08/2015 09:00 EEST | Updated 27/08/2015 09:00 EEST

Μεϊμαράκης: Μπορούμε να κερδίσουμε τη μάχη. Η χώρα δεν αντέχει άλλους μαθητευόμενους φακίρηδες

Eurokinissi

Την ανάγκη να κερδίσει η Νέα Δημοκρατία στις εκλογές επισήμανε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης κατά την ομιλία του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας. Ο ίδιος τόνισε την αξία των βουλευτών, οι οποίοι αποτελούν «την αιχμή του δόρατος», όπως είπε χαρακτηριστικά, και δήλωσε πως θα συμμετέχουν όλοι στην ομάδα εργασίας για την επικαιροποίηση της πρότασης του κόμματος.

Ο κύριος Μεϊμαράκης ανέφερε πως όσοι βουλευτές δεν θέλουν να παραμείνουν υποψήφιοι θα συνεχίσουν να είναι συναγωνιστές και τόνισε την ανάγκη επιλογής αντικαταστατών που θα συμβολίζουν κάτι για τον κάθε νομό.

Αναφερόμενος στον Αλέξη Τσίπρα, ο πρόεδρος της ΝΔ ανέφερε πως «αιφνιδίασε τους πάντες εκτός από τη Νέα Δημοκρατία» και επεσήμανε πως δείχνει αν βρίσκεται σε πανικό. Ακόμα, δήλωσε πως ο πρωθυπουργός έσκαβε τον λάκκο της χώρας, γεγονός που θα επηρεάσει τις επιλογές των ψηφοφόρων. Δεν δίστασε μάλιστα να σχολιάσει την άρνηση του Αλέξη Τσίπρα να συνομιλήσει μαζί του, αποκαλώντας την συγκεκριμένη απόφαση καθεστωτική.

«Έχει αλλαζονία σε βαθμό που τον τυφλώνει και άρχισε να περιφρονεί και το Σύνταγμα», δήλωσε.

«Τον παρακολουθούμε αλλά δεν τον ακολουθούμε», πρόσθεσε.

Όσον αφορά την δυνατότητα της Νέας Δημοκρατίας να κερδίσει στις εκλογές, ο κύριος Μεϊμαράκης ανέφερε:

«Μπορούμε να κερδίσουμε την μάχη, το χρωστάμε στην πατρίδα μας», ενώ πρόσθεσε πως η χώρα δεν αντέχει άλλους μαθητευόμενους φακίρηδες.

Τέλος, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα να συνομιλήσει μαζί τουλάχιστον δύο φορές πριν τις εκλογές.