Μέριλαντ: Βρέθηκε νεκρός σε σπίτι με περισσότερα από 100 δηλητηριώδη φίδια

Στο σπίτι του άτυχου άνδρα βρέθηκε επίσης ένας βιρμανικός πύθωνας που ξεπερνούσε τα τέσσερα μέτρα.
Boy_Anupong via Getty Images

Ένας άνδρας από το Μέριλαντ βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του, την Τετάρτη (19/1), έχοντας δίπλα του περισσότερα από 100 φίδια διαφόρων ποικιλιών, των οποίων την ύπαρξη αγνοούσαν οι γείτονες.

Το γραφείο του σερίφη της κομητείας Τσάρλς, έσπευσε στο σπίτι του 49 ετών άνδρα στο Πόμφρετ, μετά από κλήση ενός γείτονα που ανέφερε ότι είδε τον άνδρα ξαπλωμένο στο πάτωμα χωρίς τις αισθήσεις του.

Αξιωματικοί της αστυνομίας και της πυροσβεστικής όταν έφτασαν στο σπίτι του, διαπίστωσαν ότι ο άνδρας ήταν νεκρός. Σύμφωνα με Ιατροδικαστή της Βαλτιμόρη όπου έγινε η νεκροψία δεν υπήρχαν ενδείξεις βίας στο άψυχο σώμα του.

Η υπηρεσία Ελέγχου Ζώων Charles County Animal Control εργάζεται για τη διάσωση των ερπετών με ειδικούς από τη Βόρεια Καρολίνα και τη Βιρτζίνια, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Από τη πλευρά της, η Τζένιφερ Χάρις, εκπρόσωπος της κομητείας Charles Animal Control, είπε στο τοπικό δίκτυο WUSA9, ότι το τμήμα είχε «εντοπίσει» πάνω από 125 φίδια. Και πρόσθεσε ότι οι γείτονες δεν πρέπει να ανησυχούν.

«Θέλω να διαβεβαιώσω την κοινότητα, [και] οποιονδήποτε ζει σε αυτή τη γειτονιά, ότι δεν έχουμε δει ότι κανένα από τα φίδια δεν ήταν σωστά ασφαλισμένο ή θα μπορούσε να έχει διαφύγει», είπε και πρόσθεσε: «Ξέρω ότι οι άνθρωποι ανησυχούν αλλά σε αυτό το σημείο, δεν έχουμε αποκαλύψει ή προσδιορίσει ότι κανένα από τα φίδια στην πραγματικότητα δεν είχε ασφαλιστεί μετά τον θάνατο του άνδρα».

Στο σπίτι του άτυχου άνδρα βρέθηκε ένας βιρμανικός πύθωνας που ξεπερνούσε τα τέσσερα μέτρα. Η Χάρις, είπε ότι πρόκειται για τη μεγαλύτερη συλλογή φιδιών που είχε δει ποτέ ο επικεφαλής ελέγχου ζώων της κομητείας εδώ και πάνω από 30 χρόνια.

Πηγή: Fox5dc

Popular in the Community