ΚΟΙΝΩΝΙΑ
26/03/2019 12:35 EET

Μυστήριο με πτώση γνωστού ξενοδόχου από μπαλκόνι 3ου ορόφου

Τι κατέθεσε η 23χρονη σύντροφός του που ήταν στο διαμέρισμα.

Philip Openshaw / EyeEm via Getty Images

Γνωστός ξενοδόχος των νοτίων προαστίων της Αθήνας κατηγορεί την καλλονή σύντροφό του, ότι τον έσπρωξε από το μπαλκόνι, μετά από καυγά που είχαν μεταξύ τους το βράδυ του περασμένου Σαββάτου.

Ο 39χρονος, φέρεται να έπεσε –κάτω από αδιευκρίνιστες για τις Αρχές συνθήκες- από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας και γλίτωσε από τα κλαδιά δέντρου που του ανέκοψαν τη φορά προς το οδόστρωμα..

Όπως ανέφερε στην κατάθεσή της στις Αρχές η 32χρονη, κάλεσε την Αστυνομία καθώς φοβήθηκε για την ζωή της μετά από καυτά που είχε με το σύντροφό της. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, όταν το θύμα παρελήφθη από το ΕΚΑΒ, ψέλλισε «εκείνη φταίει που έπεσα».

O 39χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο Γενικό Κρατικό Αθηνών και μετά στο Ωνάσειο καρδιοχειρουργικό κέντρο, ενώ δεν έχει καταθέσει στους αστυνομικούς καθώς βρίσκεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Η 32χρονη θα ζητήσει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη και κατά αντιπαράσταση εξέταση, καθώς το βράδυ του Σαββάτου η κατάσταση φαίνεται ότι βγήκε εκτός ελέγχου. Η γυναίκα σήμερα οδηγείται στον Εισαγγελέα.