ΚΟΙΝΩΝΙΑ
14/05/2018 11:42 EEST

Μυστηριώδης εξαφάνιση γιατρού του Λαϊκού Νοσοκομείου και του συζύγου της

SARINYAPINNGAM via Getty Images

Ερωτηματικά δημιουργεί η μυστηριώδης εξαφάνιση νεαρής γιατρού του Λαϊκού Νοσοκομείο και του συζύγου της, δημοσιογράφου, την περασμένη Τετάρτη, μετά τις αποκαλύψεις για το κύκλωμα με τα αντικαρκινικά φάρμακα, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της «Νέας Σελίδας».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, είχε λάβει χώρα αναφορά της ογκολόγου γιατρού Ελ.Γκ. του ίδιου νοσοκομείου, με την οποία αποκάλυπτε ότι εντόπισε 44 ακόμη πλαστές συνταγές ασθενών. Η συγκεκριμένη γιατρός, απευθυνόμενη στον διοικητή του νοσοκομείου τον κάλεσε να καλεί να διαβιβάσει τα στοιχεία το ταχύτερο δυνατόν στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Ο διοικητής του νοσοκομείου επίσης ενημέρωσε τις αρμόδιες Αρχές ότι μια γιατρός, η οποία συνεπικουρούσε τη συγκεκριμένη ογκολόγο, εξαφανίστηκε την περασμένη Τετάρτη. Η κοπέλα εμφανίστηκε κανονικά στην υπηρεσία της στο Λαϊκό Νοσοκομείο την Παρασκευή 4 Μαΐου, τη Δευτέρα 7 Μαΐου και, τελευταία φορά, την Τρίτη 8 Μαΐου. Όπως αναφέρει στο έγγραφό του ο διοικητής του νοσοκομείου, η εξαφανισθείσα εργαζόταν καθημερινά στο παράρτημα του Λαϊκού Νοσοκομείου και παρακολουθούσε ασθενείς τόσο της γιατρού που έκανε την αναφορά για τις πλαστές συνταγές όσο και άλλων δύο γιατρών, ο ένας εκ των οποίων είναι επίσης ογκολόγος.

Ο διοικητής ενημέρωσε πως σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο ίδιος με τη μητέρα της, εκείνη τον ενημέρωσε ότι έχει ήδη δηλώσει την εξαφάνιση της κόρης της και του συζύγου της στο Αστυνομικό Τμήμα Παγκρατίου. Μάλιστα, του παρέδωσε και την τσάντα της κόρης της, μέσα στην οποία υπήρχαν -εκτός από τα προσωπικά της αντικείμενα- σφραγίδες της ίδιας, των γιατρών Μ.Κ. και Α.Τ., καθώς και τα βιβλιάρια δύο ασθενών.