ΚΟΙΝΩΝΙΑ
14/03/2019 10:24 EET

Μυστηριώδης θάνατος δικηγόρου στην Αθήνα – Τι ψάχνει η ΕΛ.ΑΣ.

Η νεκροψία - νεκροτομή, που θα γίνει την Πέμπτη, αναμένεται να δώσεις απαντήσεις στους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ.

Eurokinissi

Η νεκροψία - νεκροτομή, που θα γίνει την Πέμπτη, αναμένεται να δώσεις απαντήσεις στους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. για τον μυστηριώδη θάνατο του 28χρονου δικηγόρου, που αργά το απόγευμα της Τετάρτης εντοπίστηκε σε χαράδρα στα Τουρκοβούνια. 

Μέχρι στιγμής, τόσο οι αστυνομικοί όσο και ο ιατροδικαστής που έκανε την πρώτη μακροσκοπική εξέταση, δεν έχουν εντοπίσει κάτι που να τους οδηγεί προς το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας. Ωστόσο, δεν υπάρχει και κανένα στοιχείο που να τους οδηγεί ξεκάθαρα στο ενδεχόμενο της αυτοχειρίας.

Εντύπωση προκαλεί, επίσης, το γεγονός ότι αν και στο όχημα που χρησιμοποιούσε ο άτυχος άνδρας βρέθηκαν τα προσωπικά του αντικείμενα, δεν υπήρχε κάποιο σημείωμα που να εξηγεί γιατί προέβη στο απονενοημένο διάβημα -εάν τελικά πρόκειται για αυτοχειρία. 

Πληροφορίες θέλουν τον 28χρονο δικηγόρο να αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα, λόγω χρεών, κάτι που σύμφωνα με τις ίδιες πηγές είχε επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό την ψυχολογία του. Η τελευταία επικοινωνία του άτυχου άνδρα με τους οικείους του, ήταν λίγες ώρες μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης όταν έστειλε μήνυμα σε φίλο του ότι ήταν έξω για ένα ποτό. Ωστόσο, το πρωί της Τετάρτης δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο και αμέσως ξεκίνησε η αναζήτηση του. 

Η Αστυνομία θα πάρει σήμερα καταθέσεις από τους συγγενείς του 28χρονου και μεταξύ άλλων θα αναζητηθεί το κατά πόσο είχε εχθρούς ή αντιπαλότητες.