ΔΙΕΘΝΕΣ
18/01/2020 16:31 EET | Updated 18/01/2020 19:08 EET

Μεξικό: Δύο ηθοποιοί σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια πρόβας στα γυρίσματα τηλεοπτικής σειράς

Οι Χόρχε Ναβάρο Σάντσες και Λούις Χεράρντο Ριβέρα της σειράς «Χωρίς Φόβο της Αλήθειας», έπεσαν από γέφυρα.

Jeff Greenberg via Getty Images
Μεξικό: Ηθοποιοί σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια πρόβας στα γυρίσματα τηλεοπτικής σειράς.

Δυο ηθοποιοί έπεσαν από γέφυρα και σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια πρόβας μιας σκηνής σε εξωτερικό χώρο, στα γυρίσματα της τρίτης σεζόν της μεξικανικής τηλεοπτικής σειράς «Sin Miedo a la Verdad» («Χωρίς Φόβο της Αλήθειας»), σύμφωνα με ανακοίνωση του ομίλου Televisa, την Παρασκευή.

Ο ομιλος δήλωσε σε σύντομη ανακοίνωση ότι ο Χόρχε Ναβάρο Σάντσες και ο Λούις Χεράρντο Ριβέρα πέθαναν το βράδυ της Πέμπτης, ωστόσο δεν έδωσαν περισσότερες λεπτομέρειες. Η ανακοίνωση αναφέρει ότι η παραγωγή ήταν σε επικοινωνία με τις αρχές του Μέξικο Σίτι και ότι η οικογένεια της Televisa θρηνεί τον χαμό των δυο ηθοποιών. 

«Η Televisa ενημερώνει με βαθύ πόνο ότι την Πέμπτη 16 Ιανουαρίου, στην πρόβα μιας σκηνής της σειράς ”Χωρίς Φόβο της Αλήθειας”, οι ηθοποιοί Χόρχε Ναβάρο Σάντσες και Λουίς Χεράρντο Ριβιέρα, έφυγαν από τη ζωή, σε πτώση από γέφυρα κατά τη διάρκεια εξωτερικών γυρισμάτων. Οι προσευχές μας είναι για τους συγγενείς του Χόρχε και Λούις Χεράρντο, στους οποίους εκφράζουμε θερμά συλλυπητήρια», γράφει η ανακοίνωση της η Televisa, την οποία δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Τουίτερ. Πέρα από το «Χωρίς Φόβο της Αλήθειας», ο Σάντζες πρόσφατα συμμετείχε στη σειρά του Netflix «Monarca» και ο Ριβέρα στη δημοφιλή σειρά του δικτύου Telemundo «El Senor de los Cielos» (”Ο Κύριος των Ουρανών”). 

Η σειρά που έκανε πρεμιέρα το 2018, εστιάζει σε έναν νεαρό χάκερ ο οποιός χρησιμοποιεί τις δεξιότητές του για να βοηθήσει θύματα εγκληματικών πράξεων, διαφθοράς και άλλων αδικιών.

 

Πηγή: BBC News Mundo,  ABC