ΔΙΕΘΝΕΣ
19/02/2019 16:00 EET | Updated 19/02/2019 16:49 EET

Μεξικό: Την αποκεφάλισαν επειδή ο άντρας της δεν πλήρωσε τα λύτρα

Τα τοπικά μέσα μεταδίδουν ότι οι απαγωγείς ζητούσαν λύτρα 4. εκατ. πέσος (165.000 ευρώ).

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η κοινωνία του Μεξικού μετά την αποτρόπαια δολοφονία της συζύγου διάσημου επιχειρηματία. Οι δράστες πέταξαν το κεφάλι της Σουζάνα Καρέρα έξω από το σπίτι της οικογένειάς της, στην πόλη Κοατσακοάλκος. Ήταν τυλιγμένο με σακούλα σκουπιδιών και πάνω του είχε ένα σημείωμα που έγραφε: «Αυτό το έπαθα επειδή ο άνδρας μου καθυστέρησε και δεν πλήρωσε τα λύτρα».

Η γυναίκα είχε απαχθεί λίγες ημέρες νωρίτερα έξω από το σπίτι μιας φίλης της, που βρίσκονταν τα παιδιά της. Η απαγωγή της, μάλιστα, καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας. Οι απαγωγείς την πλησίασαν και την άρπαξαν μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα.

Mirror Πρόκειται για την γυναίκα του ιδιοκτήτη της Pexaluminio, εταιρεία προϊόντων αλουμινίου. Οι δράστες δεν έχουν συλληφθεί ακόμα με τις αρχές να τους αναζητούν. Τα τοπικά μέσα μεταδίδουν ότι οι απαγωγείς ζητούσαν λύτρα 4. εκατ. πέσος (165.000 ευρώ).

Την είδηση του θανάτου της επιβεβαίωσε ο ίδιος ο σύζυγος μέσω του Facebook, ευχαριστώντας όσους στάθηκαν δίπλα του.

Ο αριθμός των απαγωγών έχει αυξηθεί δραματικά στην πόλη τα τελευταία χρόνια. Το 2018 οι απαγωγές έφτασαν τις 49 και οι ανθρωποκτονίες 160.

Πηγή: Mirror