ΔΙΕΘΝΕΣ
27/01/2020 11:36 EET | Updated 27/01/2020 16:02 EET

Μέγκαν Μαρκλ & Κέιτ Μίντλετον: Δεν μιλιούνται μετά το Megxit

Όχι ότι είχαν ποτέ ιδιαίτερες σχέσεις, αλλά πλέον δεν κρατάνε ούτε μια τυπική επαφή.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ άφησαν πίσω τους την ζωή στο παλάτι και βρίσκονται αυτές τις μέρες στον Καναδά, μετά την παραίτησή τους από ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Το πριγκιπικό ζευγάρι όπως φαίνεται δεν είπε «αντίο» μόνο στην βασιλική ζωή, αλλά και στις σχέσεις τους με το άλλο πριγκιπικό ζεύγος, Γουίλιαμ και Κέιτ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Cosmopolitan, η Μέγκαν δεν έχει μιλήσει με την Κέιτ από τότε που ανακοινώθηκε το Megxit. Όχι ότι είχαν ποτέ ιδιαίτερες σχέσεις, αλλά πλέον δεν κρατάνε ούτε μια τυπική επαφή.

Οι δύο δούκισσες έχουν να κάνουν μια κοινή δημόσια εμφάνιση από τον Ιούλιο του 2019, σε έναν αγώνα πόλο μαζί με τα παιδιά τους. 

Η Μέγκαν και η Κέιτ δεν είναι οι μόνες που φημολογούνται ότι δεν τα πάνε καλά. Όπως γράφει το περιοδικό, τα δύο αδέλφια, Γουίλιαμ και Χάρι, αποφάσισαν να συζητήσουν ιδιαιτέρως μετά από μια φημολογούμενη σύγκρουση που είχαν.

Σύμφωνα με ανώνυμη πηγή, «ήθελαν να μιλήσουν μόνοι τους, μακριά από τοξικούς ανθρώπους». Δεδομένου ότι ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν έφυγαν για τον Καναδά, τα αδέλφια ήξεραν ότι αν δεν λύσουν τις διαφορές τους τώρα, δεν θα το έκαναν ποτέ.

Κατά του ζευγαριού τάσσεται και ο πατέρας της Μέγκαν, Τόμας Μαρκλ, ο οποίος έδωσε μια αμφιλεγόμενη συνέντευξη στο βρετανικό κανάλι Channel 5, όπου για άλλη μια φορά ήταν επικριτικός και ιδιαίτερα σκληρός με την κόρη του.

«Μου χρωστάνε. Η βασιλική οικογένεια μου χρωστάει, η Μέγκαν μου χρωστάει. Πρέπει να ανταμειφτώ για όσα έχω περάσει».

Άφησε επίσης να εννοηθεί ότι αν κληθεί ως μάρτυρας υπεράσπισης της Daily Mail σε περίπτωση που η αγωγή εναντίον της εφημερίδας από τη Μέγκαν Μαρκλ για δημοσίευση επιστολής της προς τον ίδιο φτάσει στα δικαστήρια, τότε θα παραστεί.

πηγή: cosmopolitan