ΕΙΔΗΣΕΙΣ
18/09/2015 05:59 EEST

Άνδρας στέλνει κατά λάθος μήνυμα σε αστυνομικό γράφοντας πως ψάχνει για «χόρτο» και γίνεται ρεζίλι στο Facebook

tim caynes/Flickr
Travelogue: Having pulled the red Chevy 'Look at my Rental' rental car the wrong way into the parking lot, I began to wonder where everyone was. Flex offices are great, until you go to one.Menlo Park, California, USA

Όλοι έχουμε τις κακές μας μέρες. Ξέρετε. Εκείνες που από το πρωί όλα μας πάνε ανάποδα. Υπάρχουν όμως οι μικρές, ενοχλητικές αναποδιές και κάποιες άλλες που...καταστρέφουν ζωές. Στη δεύτερη κατηγορία ανήκει και η ιστορία του William Lamberson.

Ο 29χρονος, που ζει στη Φλώριδα των ΗΠΑ, πριν από μερικά βράδια έψαχνε κάποιον για να αγοράσει μαριχουάνα. Πήρε λοιπόν το κινητό του και άρχισε να στέλνει μηνύματα από το κινητό του, εξηγώντας τι ήθελε να αγοράσει, στον αριθμό που πίστευε- εσφαλμένα όπως αποδείχθηκε- πως ανήκε σε έναν διακινητή.

Δυστυχώς όμως έκανε ένα τραγικό λάθος. Στην πραγματικότητα έστελνε μηνύματα στον Brian Bergen, αστυνομικό που υπηρετεί στο Τμήμα Ναρκωτικών στην περιοχή Martin. Φυσικά ο αστυνομικός δεν έχασε την ευκαιρία και συνέχισε να ανταλλάσσει μηνύματα με τον 29χρονο, χωρίς αυτός ποτέ να αντιληφθεί πως δεν μιλούσε με τον διακινητή του μέχρι που φυσικά κατέληξε με χειροπέδες.

Πέραν όμως αυτής της απίστευτης ατυχίας του 29χρονου, φαίνεται πως τα προβλήματά του δεν σταμάτησαν στη σύλληψη. Το συγκεκριμένο Αστυνομικό Τμήμα, διατηρεί σελίδα στο Facebook και αποφάσισαν να πάρουν sceenshot τα μηνύματα που αντάλλαξαν ο αστυνομικός και ο επίδοξος πελάτης – και πλέον κατηγορούμενος- και να τα αναρτήσουν...Κάνοντας φυσικά τον συλληφθέντα ρεζίλι!

Ιδού λοιπόν ο διάλογος των δύο ανδρών όπως αναρτήθηκε στη σελίδα στο Facebook του Martin County Sheriff's Office και η φωτογραφία με την...κατάληξη του άτυχου- κυριολεκτικά- 29χρονου