ΕΙΔΗΣΕΙΣ
08/09/2015 05:00 EEST | Updated 08/09/2015 05:00 EEST

Μητρόπουλος: Ανήθικες εκλογές. Οι Έλληνες καλούνται να νομιμοποιήσουν το ολοκαύτωμα του 3ου μνημονίου

Sooc

Αυτό που καλούνται να κάνουν οι Έλληνες στις 20 Σεπτεμβρίου είναι «να νομιμοποιήσουν το κοινωνικό ολοκαύτωμα του τρίτου μνημονίου» δήλωσε ο πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής, Αλέξης Μητρόπουλος, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Ο κ. Μητρόπουλος έκανε λόγο για τις «πιο παράξενες και ανήθικες εκλογές της ιστορίας μας» και τόνισε ότι «ο λαός μας καλείται να ψηφίσει κόμματα τα οποία έχουν υποχρεωτικά ως πρόγραμμα το μνημόνιο κι αυτό πλήττει τις αρχές της Δημοκρατίας».

Ερωτηθείς για το «αν θα έλεγε τα ίδια αν είχε μπει στην πρώτη θέση του ψηφοδελτίου Αττικής», υπογράμμισε τη «συνέπεια σε ό,τι λέει», υπενθυμίζοντας ότι την 21η Φεβρουαρίου είχε «καταγγείλει την αποτυχημένη διαπραγμάτευση».

«Είχα μια γραμμή πορείας, όχι γιατί ήθελα να πλήξω τον Τσίπρα και την αποτυχημένη γραμμή διαπραγμάτευσης, αλλά για τα μέτρα που περιέχονταν» αιτιολόγησε τη στάση του ο κ.Μητρόπουλος.

Σχετικά με το ζήτημα της διαπραγμάτευσης είπε ότι «πήγαμε σαν τα πρόβατα στη σφαγή».

«Οι δανειστές πρέπει να πάρουν μήνυμα αν ο λαός τους πει ότι δεν θα νομιμοποιήσει την καταστροφή του» τόνισε και συμπλήρωσε ότι «οι εκλογές αυτές είναι παράδοξες, πλήττουν τον πυρήνα της δημοκρατίας. Ο λαός καλείται να νομιμοποιήσει την αποτυχία των διαπραγματεύσεων».

«Ο Θεός να βάλει το χέρι του, ο λαός δεν μπορεί να καταλάβει τι είναι αυτό που έρχεται» κατέληξε ο κ.Μητρόπουλος.

Sponsored Post