Μια ιστορία σαν τη δική σου αποτυπωμένη σε κρασί

Ένα μπουκάλι κρασί που 'κουβαλά' 20 χρόνια εμπειρίας και ιστορίες σαν τη δική σου.
Είκοσι Ιστορίες
Είκοσι Ιστορίες

Οι τρεις τελίτσες ανεβοκατεβαίνουν στην οθόνη του κινητού του τα τελευταία τρία λεπτά και του έχουν φανεί τρακόσια. Δεν θα της απαντήσει αν δεν του απαντήσει εκείνη πρώτη. Το ’χει υποσχεθεί στον εαυτό του. Βέβαια κι εκείνη το
ίδιο. Το γράψανε και οι δύο ξεκάθαρα λίγο πιο πάνω. “Τelos” “Τέλος”. Λες οι
τελίτσες να είναι κάτι του στυλ “η σιωπή μου προς απάντησή σου”; Ή κάτι του
στυλ “άντε, περιμένω”. Τι να περιμένει όμως; Aυτός αποφασίζει να σηκώσει τα
μάτια του από την οθόνη του και να κοιτάξει δίπλα του, όπου βρίσκεται. Αυτή
κρατώντας στο ένα χέρι το κινητό της και στο άλλο ένα ποτήρι κρασί, σηκωμένο προς το μέρος του. Τελικά οι τρεις τελίτσες σήμαιναν ό,τι σημαίνουν πάντα οι τρεις τελίτσες: έχει και συνέχεια…

Με μια πρώτη ματιά στην παραπάνω ιστορία, μπορεί κάποιος αμέσως να καταλάβει περί τίνος πρόκειται. Είναι μια ιστορία για ένα ζευγάρι. Ένα ζευγάρι που θα δεις στον δρόμο, στην καφετέρια, στο εστιατόριο, όπου κι αν κοιτάξεις γύρω σου. Ένα ζευγάρι που θα τσακωθεί, θα πληγωθεί, θα παλέψει και θα πει ”τέλος”, ελπίζοντας πως αυτό το ”τέλος” θα είναι προσωρινό, μια απόφαση της στιγμής. Ένα ζευγάρι που θα ζήσει την ιστορία του από την αρχή μέχρι το τέλος.

Μια ιστορία μοναδική, που όμως μπορεί να μοιάζει τόσο με τη δική σας. Αυτές είναι οι ιστορίες που μας διαμορφώνουν, που μας αλλάζουν και μας κάνουν τελικά ξεχωριστούς.

Γι′ αυτές τις ιστορίες, η Lidl Hellas, με αφορμή τον εορτασμό των 20 χρόνων παρουσίας της στην ελληνική αγορά δημιούργησε το επετειακό κρασί ”Είκοσι Ιστορίες”, το οποίο μπορεί να βρει κανείς σε 20 συλλεκτικές ετικέτες. Η ιστορία αυτού του κρασιού ξεκινάει στη βόρεια Πελοπόννησο. Εκεί που οι ποικιλίες Merlot και Syrah ευδοκιμούν και μετά συνδυάζονται, για να δημιουργήσουν ένα εξαιρετικό κόκκινο κρασί που μπορείτε να το απολαύσετε με όλες σας τις αισθήσεις.

Επετειακό κρασί "Είκοσι Ιστορίες" από τη Lidl Ελλάς
Επετειακό κρασί "Είκοσι Ιστορίες" από τη Lidl Ελλάς

Εκτός από το γεγονός πως θα έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε ένα κρασί εξαιρετικής ποιότητας που θα αγαπήσει ο ουρανίσκος σας, έχετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε είκοσι διαφορετικές ιστορίες, τις οποίες θα βρείτε στα καταστήματα Lidl. Ουσιαστικά, κάθε ετικέτα παραπέμπει σε μια συμβολική ιστορία εμπνευσμένη από τον ελληνικό τόπο, τις ομορφιές και τις ιδιοτροπίες του.

Και μέσα σε όλα τα άλλα, αυτές οι ιστορίες μπορεί να είναι η αφορμή για να έρθετε πιο κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Σκεφτείτε απλά πόσες ιστορίες λέγονται πάνω από ένα ποτήρι κρασί από ανθρώπους που έχουν ανάγκη να επικοινωνήσουν. Ιστορίες όπως οι ”τελίτσες”, ιστορίες για τις ανθρώπινες σχέσεις. Γιατί όσο διαφορετικοί κι αν είμαστε, αυτό που μας ενώνει είναι η ανάγκη μας για επικοινωνία, η ανάγκη μας να καλλιεργήσουμε αυτές τις ανθρώπινες σχέσεις και το κρασί. Το ποτό που πρωταγωνιστεί σε κάθε οικογενειακή ή φιλική συγκέντρωση.

H Lidl Ελλάς φέρνει, λοιπόν, το κρασί που δεν πρέπει να λείπει από την κάβα σας. Μόλις διαβάσετε την πρώτη ιστορία, θα θέλετε να ανακαλύψετε και τις υπόλοιπες και να τις μοιραστείτε με τους φίλους και την οικογένειά σας πίνοντας ένα ποτήρι κρασί που ξεχωρίζει για τη μεταξένια υφή του και το ζωηρό κόκκινο χρώμα του με τις ιώδεις ανταύγειες.

Καλή ανάγνωση και cheers!

Τις ”Είκοσι Ιστορίες” θα τις βρείτε στα καταστήματα Lidl με 20 διαφορετικές, συλλεκτικές ετικέτες