Mία νέα customized υπηρεσία βρίσκει τα καλύτερα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για εσένα

Η theferries.com υπόσχεται ότι πλέον τα ταξίδια με πλοίο θα είναι πιο απλά από ποτέ.

Αρκεί μια επίσκεψη στο theferries.com για να ανακαλύψουμε πως το μέλλον των ταξιδιών δεν περιλαμβάνει μόνο ταξιδιωτικά πρακτορεία και ακτοπλοϊκές εταιρείες, αλλά μία σύγχρονη πλατφόρμα που εξατομικεύει τις απαιτήσεις κάθε ταξιδιώτη και βρίσκει τα πιο οικονομικά και τα πιο «σωστά» εισιτήρια για κάθε περίσταση. Το μέλλον των ταξιδιών είναι «χτισμένο» πάνω μας και κάνει αυτήν την υπέροχη εμπειρία ακόμα πιο «προσωπική».

Ο χρόνος πιέζει, οι ρυθμοί της καθημερινότητας μας παρασύρουν, η στιγμή χάνεται πίσω από τη λίστα με τις υποχρεώσεις και η οργάνωση ενός ταξιδιού φαντάζει τόσο κουραστική για τους περισσότερους από εμάς ώστε ακόμα και η ιδέα του ίδιου του ταξιδιού να μοιάζει λιγότερο θελκτική. Και επειδή τις οικογενειακές και επαγγελματικές απαιτήσεις δεν μπορούμε να τις «εξαφανίσουμε», ανακαλύψαμε μία νέα ταξιδιωτική μηχανή αναζήτησης, που ασχολείται αποκλειστικά με την ακτοπλοΐα, ώστε να απλοποιήσουμε το επόμενο ταξίδι που σε έναν από τους 200 προορισμούς σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Η πλατφόρμα theferries.com είναι εύκολη στη χρήση και με λίγα μόνο κλικ μπορούμε να ολοκληρώσουμε την κράτηση που ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες μας για κάποιο από τα αγαπημένα μας νησιά: από την Κρήτη και τις Κυκλάδες μέχρι τα Επτάνησα, το ΒΑ Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα, η theferries.com μάς ταξιδεύει παντού. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να επιλέξουμε την ακτοπλοϊκή διαδρομή της επιλογής μας και τις ημερομηνίες που μας ενδιαφέρουν και η προηγμένη μηχανή της theferries.com θα «ενώσει» τα δύο λιμάνια -αυτό από το οποίο θα ξεκινήσoυμε και αυτό που θέλουμε να πάμε. Από εκεί και πέρα, τα πάντα είναι πιο απλά και απόλυτα ξεκάθαρα: κλείνουμε το εισιτήριο μας χωρίς να ανησυχούμε για κρυφές χρεώσεις, αφού από την πρώτη στιγμή έχουμε μπροστά μας την ακριβή τιμή της προσφοράς που μας ενδιαφέρει και όχι την ενδεικτική, όπως συνηθίζεται ανταγωνιστικές πλατφόρμες.

Ωστόσο, το «σωστό» εισιτήριο δεν σημαίνει ότι είναι απλώς και το πιο φθηνό, αλλά και αυτό που θα κάνει πιο απλό και ξεκούραστο το ίδιο το ταξίδι. Στην πλατφόρμα βρίσκουμε μια μεγάλη ποικιλία σε κριτήρια αναζήτησης. Υπάρχει πρόβλεψη για σχεδόν κάθε προτίμηση σχετική με τον τύπου του πλοίου, τις παροχές και τις ανέσεις του. Πλέον ο προγραμματισμός του ταξιδιού μοιάζει με παιχνίδι.

Η διευκόλυνση του χρήστη είναι άλλωστε και ένας από τους βασικούς στόχους της theferries.com. Όπως εξηγεί ο Θανάσης Καλόγηρος, CEO της εταιρείας, «η theferries.com είναι το μεγάλο γεγονός στην αγορά των online κρατήσεων για ακτοπλοϊκά εισιτήρια καθώς προσφέρει καινοτόμες υπηρεσίες στους χρήστες. Στόχος της theferries.com είναι να εξελιχθεί σε ένα one stop travel shop που θα προσφέρει μια αναβαθμισμένη ταξιδιωτική εμπειρία».

Γρήγορη και εύκολη πλοήγηση, σύγκριση τιμών, παράθεση της ακριβούς τιμής των εισιτήριων, μεγάλο εύρος φίλτρων για εξατομικευμένη αναζήτηση, πληθώρα προορισμών και παροχή αξιόπιστων πληροφοριών σχετικά με αυτούς, όλα τα παραπάνω αποδεικνύουν όχι μονό γιατί η theferrries.com κάνει τα ταξίδια με πλοίο πιο απλά από ποτέ αλλά και γιατί έχει κατακτήσει της προτιμήσεις των χρηστών, οι οποίοι με την εμπιστοσύνη τους την έχουν αναδείξει σε ένα από τους μεγαλύτερους ταξιδιωτικούς aggregators στην ευρωπαϊκή αγορά.

Το μέλλον των ακτοπλοϊκών ταξιδιών προμηνύεται απλό, ξεκούραστο, οικονομικό και «κομμένο και ραμμένο» στα μέτρα μας. Χάρη στη theferries.com η online κράτηση εισιτηρίων μία ακόμα υποχρέωση που πρέπει να φέρουμε εις πέρας, αλλά η ευχάριστη ανάπαυλα ακόμα και στη διάρκεια της πιο απαιτητικής μέρας.