ΤΟ BLOG
22/11/2018 17:05 EET | Updated 22/11/2018 17:05 EET

Μια ωραία Χριστουγεννιάτικη ιδέα από την Γερμανική Πρεσβεία για τα παιδιά

Canetti via Getty Images

Να μια ωραία Χριστουγεννιάτικη ιδέα. Γεμάτη γιορτινή χαρά, δημιουργία μέσα από μια παιδική ζωγραφιά... Και δώρο ένα ταξίδι στην καρδία της Χειμωνιάτικης Ευρώπης. Στην στολισμένη για τις Γιορτές Γερμανία!

Eurokinissi

Η ιδέα ανήκει στην εδώ Γερμανική Πρεσβεία. Επικεφαλής της ο Πρέσβης Jens Ploetner. Ένας φινετσάτος Ευρωπαίος. Με αγάπη στην θέρμη του Νότου και προσήλωση στην μεθοδικότητα του Βορρά. Μιλάει για τις στενές και πολύπλευρες Ελληνο Γερμανικές σχέσεις για την προώθηση των οποίων πολύ εργάζεται.

Λάβετε μέρος στο διαγωνισμό ζωγραφικής για τη δημιουργία της χριστουγεννιάτικης κάρτας της Πρεσβείας με θέμα «Χριστουγεννιάτικo Καράβι»!

Ένας διαγωνισμός ζωγραφικής για τη δημιουργία της χριστουγεννιάτικης κάρτας της Πρεσβείας με θέμα «Χριστουγεννιάτικo Καράβι», καλεί παιδιά ηλικίας 6 έως 12 ετών να συμμετέχουν, για τη δημιουργία της ευχετήριας κάρτας Χριστουγέννων της Πρεσβείας.

Η κάρτα που θα διακριθεί στο διαγωνισμό θα ταξιδέψει με τη σφραγίδα της Πρεσβείας, σε πολλούς παραλήπτες για να μεταφέρει τις πιο όμορφες ευχές της χρονιάς. Επιπλέον ο νικητής θα ταξιδέψει για 5 ημέρες κατά την διάρκεια των εορτών των Χριστουγέννων στο μαγευτικό Αμβούργο.

Για να συμμετέχετε θα πρέπει να στείλετε το έργο σας (σε «σκαναρισμένη» μορφή ή φωτογραφία) στην ηλεκτρονική διεύθυνση pr.100.athen@gmail.com μέχρι την Παρασκευή 30/11/2018  

Christian Ohde via Getty Images